English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Στην Ώρα Ασφάλισης τα προβλήματα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (δείτε σχετικό Video)

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε ρεπορτάζ της εκπομπής "Ώρα Ασφάλισης" του "Channel 9" στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα συμβόλαια αστικής ευθύνης των διαμεσολαβούντων. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου όπου δεκάδες διαμεσολαβούντες διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί....


Το ρεπορτάζ προβλήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου στην εκπομπή "Ώρα Ασφάλισης" η οποία μεταδόθηκε σε επανάληψη στις 9 το πρωί του Σαββάτου και την Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

Στην εκπομπή καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης Γιώργος Τζαννής ο οποίος έδωσε χρηστικές πληροφορίες για την ασφάλιση στο εξωτερικό.

Τέλος παρουσιάσθηκε με ζωντανό ρεπορτάζ η πολύ καλή πρωτοβουλία της Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και των εταιρειών οδικής βοήθειας, η οποία προτρέπει τους νέους να μην πίνουν όταν πρόκειται να οδηγήσουν, με τίτλο "Μη γράφεις τη ζωή..."

Η Ώρα Ασφάλισης μεταδίδεται ζωντανά από το Channel 9 κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ καθώς και στο www.nextdeal.gr την ίδια ώρα.
Mπορείτε να δείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές από το Web TV του Nextdeal.gr.
Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 9 το πρωι και κάθε Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου