English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ!


Δείτε το video που ακολουθεί:

Μεγάλη προσοχή σε όσους τραβούν φωτογραφίες από το κινητό τους και τις αναρτούν στο διαδίκτυο.. Παρακολουθήστε οπωσδήποτε το βίντεο που ακολουθεί, και μοιράστε τις πληροφορίες που αναφέρει σε οποιονδήποτε κάνει κάτι ανάλογο…

Προστατέψτε τα μικρά παιδιά, και πάρτε οπωσδήποτε μέτρα πρόληψης – είναι πολύ σημαντικό…
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC news, οι hackers μπορούν πολύ εύκολα μέσω μίας φωτογραφίας που βρίσκεται στο internet να εξακριβώσουν την τοποθεσία όπου το εικονιζόμενο άτομο εργάζεται, διαμένει ή (στην περίπτωση παιδιών).. πηγαίνει σχολείο…

Η Susanne McDonald και η κόρη της Laney σε μία φαινομενικά αθώα «σκηνή» στην αρχή περίπου του βίντεο… Η Sussane τραβά φωτογραφία της Laney από το «έξυπνο τηλέφωνο της» : στη συνέχεια αν η φωτογραφία «ανέβει» στο διαδίκτυο (σ.σ. pentapostagma.gr – σε ιστοσελίδες όπως το Facebook ή το photobucket) ένας εξειδικευμένος χρήστης μπορεί με ένα απλό κλικ να βρει ακόμη και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το άτομο που εικονίζεται στη φωτογραφία…

«Είναι τρομακτικό και σοκαριστικό», δηλώνει η Susanne McDonald… Με συγκεκριμένες τεχνικές οι hackers μπορούν να βρούν ακόμη και την ακριβή τοποθεσία του δωματίου της Laney, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ..

Σύμφωνα με ειδικούς, η συγκεκριμένη απειλή είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή απειλή των ημερών μας:

pentapostagma.gr

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αποκάλυψη βόμβα: Μεγάλη κομπίνα των Ελληνικών Τραπεζών αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας. Αναμένονται μαζικές αγωγές!




Αλυσιδωτές αντιδράσεις πρόκειται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις – φωτιά του οικονομολόγου και πρώην…
στελέχους της Εμπορικής Τράπεζας Στέφανου Τσίπα για την τοκογλυφική και ληστρική τακτική των τραπεζών, οι οποίες ακονίζουν τα νύχια τους για να αρπάξουν την πρώτη κατοικία του Έλληνα.
Την ώρα που δανειστές και κυβέρνηση προσπαθούν να πείσουν το λαό κι όλο τον πλανήτη, οτι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και μπαταχτζήδες και κάλα παθαίνουν ότι παθαίνουν, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά των τραπεζιτών και όσων νομίζουν οτι θα ξεφεύγουν από τον έλεγχο.
Για οικονομικά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων δανειοληπτών οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο κατηγόρησε τους κορυφαίους τραπεζίτες της χώρας αλλά και τους προϊσταμένους αυτών (Γ. Στουρνάρα και Α. Σαμαρά) ο Στέφανος Τσίπας ο οποίος ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του radio1d.gr.
«Επίορκοι Τραπεζίτες, στελέχη της Τραπέζης της Ελλάδος και του Υπουργείου Οικονομικών έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τουλάχιστον, δύο (2) Κοινοτικές Οδηγίες, δύο (2) Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και δύο (2) Αμετάκλητες Δικαστικές Αποφάσεις του Αρείου Πάγου, σχετικά με την προσέγγιση των Νομοθετικών, Κανονιστικών και Διοικητικών Διατάξεων των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διέπουν την καταναλωτική πίστη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Τσίπας.
Πρόκειται για τις τις Κοινοτικές Οδηγίες:87 / 102 / ΕΟΚ / 22.12.1986 και 98 / 7 / ΕΚ / 16.02.1998,τους Νόμους της Ελληνικής Κυβέρνησης:Φ1-983 / 07.03.1991 (ΦΕΚ 172 / Τεύχος Δεύτερο / 21.03.1991), έναρξη ισχύος του Νόμου από 21.09.1991 καιΖ1-178 / 13.02.2001 (ΦΕΚ 255 / Τεύχος Δεύτερο / 09.03.2001), και τις αμετάκλητες δικαστικές Αποφάσεις του Αρείου Πάγου:υπ” αριθμόν: 430 / 04.03.2005 / Α.Π. Καιυπ” αριθμόν: 1219 / 22.06.2001 / Α.Π., κοινή συνισταμένη των οποίων αποτελεί το γεγονός οτι οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζώνόφειλαν τουλάχιστον από 21.09.1991 να εφαρμόζουν το αυτονόητο δι” ευνομούμενη Χώρα. Και ποιο είναι αυτό;...

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πανικός η νέα δημοσκόπηση. Με 9 μονάδες μπροστά ο Συριζα!


http://oneminute.gr

Η κατανομή των εδρών με βάση τη δημοσκόπηση (σύμφωνα με το εργαλείο υπολογισμού)

ΣΥΡΙΖΑ  – 137

ΝΔ – 63

Χρ. Αυγή – 49

ΑΝΕΛ – 19

ΚΚΕ –16

ΠΑΣΟΚ – 16

ΠΡΟΣΟΧΗ:Δείτε τι κρύβει ο πάτος της οδοντόκρεμάς σας!

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό χρώμα στο κάτω μέρος της συσκευασίας κάθε οδοντόκρεμας;
Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά τα χρώματα;

Πράσινο: Φυτική
Μπλε: Φυτική με προσθήκη φαρμακευτικής ουσίας
Κόκκινο: Φυτική με προσθήκη χημικής σύνθεσης
Μαύρο: Μόνο χημική σύνθεση
Προσοχή λοιπόν στις οδοντόκρεμες που αγοράζετε!...