English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πρόεδρος της (Δημοκρατίας) ρώτησε "Ποιος είναι ο Σόϊμπλε";


Αναρωτήθηκες χθες «ποιος είναι ο Σόιμπλε;» χρησιμοποιώντας μία ρητορική ερώτηση που έχει υποτιμητικό περιεχόμενο και παραπέμπει στο «ποιός είναι αυτός που θα μου πει τούτο ή εκείνο», «ποιό είναι αυτό το ανθρωπάκι που θα σηκώσει το ανάστημά του σ’ εμένα» κ.ο.κ.
Να σου πω εγώ Κάρολε ποιός είναι ο κ. Σόιμπλε, αφού υποκρίνεσαι πως δεν γνωρίζεις.

          Είναι ο εκπρόσωπος ενός λαού που το 1967 ανέστειλε μαζί με άλλους 5 τη συμφωνία σύνδεσης  της Ελλάδος με την ΕΟΚ μέχρις ότου αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα μας. Τότε τον ενδιέφερε η Δημοκρατία.
          Είναι ο άνθρωπος που άκουσε τον πρώην πρωθυπουργό να διακηρύσσει ανά την οικουμένη ότι ο ελληνικός λαός είναι «διεφθαρμένος». Τότε δεν αναρωτήθηκες «ποιος είναι ο Γιωργάκης που θα πει τον ελληνικό λαό διεφθαρμένο;» και δεν τον κάλεσες να του πεις να τα μαζέψει, να ανασκευάσει και να πάψει να λέει μαλακίες....

Ήρθε η ώρα τους!!!!!!! "Η απάντηση στην τρόϊκα θα δοθεί από ΕΔ και λαό,σύντομα και δημοκρατικά".Άρθρο -σοκ




Άρθρο - παρέμβαση αντισυνταγματάρχη για το νέο Μνημόνιο και τους ξένους και ντόπιους τροϊκανούς. Αναφέρεται σε ρήξη με τους δυνάστες για την ελευθερία και καλεί άπαντες να διαβάσουν ιστορία και να προβληματιστούν
Διαβάστε το πλήρες άρθρο..


Του ΑΝΕΣΤΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ
Αντισυνταγματάρχης ΣΔΓ
Πρόεδρος ΣΥΣΜΕΔ


Το δεύτερο μνημόνιο, ταφόπλακα του Ελληνικού λαού, διατάσσει την άμεση μείωση στα ειδικά μισθολόγια το ελάχιστο της τάξεως του 10% (χωρίς να προσδιορίζει το ταβάνι).

Ανοίγει επιτέλους η συζήτηση και πολύ σύντομα θα δούμε ποιοι θέλουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και ποιοι όχι. Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (www.sysmed.gr) έχει διαλαλήσει με όλη την ένταση της φωνής του και τον τρόπο που του επιτρέπεται ότι, ήδη, το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτικών έχει, πλέον, φτάσει στο ναδίρ. Αλληλένδετα στοιχεία, όσο και να θέλει ο οποιασδήποτε να το αμφισβητήσει, είναι το ηθικό με την αμοιβή του παρεχόμενου έργου. Το ηθικό των στελεχών είναι ο πολλαπλασιαστής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων....

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτα θα σέβεστε τη Χώρα και μετά θα ζητάτε εκτάσεις για επενδύσεις.....


Η Περιφέρεια Κρήτης είπε «όχι» στους Γερμανούς

«Όχι» είπε χθες το απόγευμα η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης στη μεγάλη επένδυση του ηλιοθερμικού πάρκου που σχεδίαζαν εδώ γερμανικές εταιρείες!
Η Περιφέρεια Κρήτης είπε «όχι» στους ΓερμανούςΗ επιτροπή απέρριψε την αίτηση της SUSTAINABLE SOLAR FUTURE EAST-CRETE EΠΕ με το αιτιολογικό ότι δεν την έχει προετοιμάσει σωστά και ότι η επένδυση που είναι πραγματικά τερατώδης αφού μιλάμε … για 60 μεγαβάτ, επένδυση που δεν είναι φιλική προς το περιβάλλον!
Η υπηρεσία κατέθεσε τα ερωτηματικά που είχε και τις επιφυλάξεις, ενώ στην επιτροπή παρέστησαν και εκπρόσωποι οικολογικών οργανώσεων που αντιδρούν σε αυτή την επένδυση -αν και θεωρείται ΑΠΕ – ενώ και ο Δήμος Σητείας στην περιοχή του οποίου θα γίνει, έχει επιφυλάξεις παρότι ήταν καταρχήν θετικός.
Έτσι, η επιτροπή περιβάλλοντος απέρριψε το αίτημα της εταιρίας γερμανικών συμφερόντων με 7 κατά και 4 λευκά, ενώ η προσπάθεια περιφερειακού συμβούλου να πείσει το μελετητή να αποσύρει το αίτημα και πιθανώς να το φέρει βελτιωμένο, δεν απέδωσε.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!Mόλις μερικές ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!
Με απόφαση λοιπόν του υφυπουργού, το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!).
Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύει και τις προβλέψεις του Μνημνονίου που αποκάλυψε χθες το defencenet.gr περί «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση ου δανεισμού!..

Ευρωπαίοι!!!!!!!!! Εμείς έτσι θα γιορτάζουμε για πάντα..

Σας μυρίζει;;;;;

Χρήσιμες συμβουλές!!!!!

Ο Gerhard από την Γερμανία,ο Franchua από την Γαλλία, ο Mario από την Ιταλία και ο Johan από την Ολλανδία, ευχαριστούν από καρδιάς όλους εμάς
τους Έλληνες για την προτίμηση που δείχνουμε  στα εθνικά τους προϊόντα,
και κατά επέκταση στη διασφάλιση
των θέσεων εργασίας των.
Και σαν επιβράβευση, μας συμβουλεύουν να πουλήσουμε
τον Παρθενώνα, και τα νησιά, σπρώχνοντας μας στο Δ.Ν.Τ.
για να λύσουμε τα οικονομικά
μας προβλήματα...

Αντίθετα ο Νίκος από την Θεσ/νίκη,ο Γιώργος από τις Σέρρες, ο γαμπρός μας ο Γιάννης, γιος μας ο Θοδωρής, ακόμα ακόμα
κι εμείς οι ίδιοι, βγαίνουμε στην ανεργία
για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Για την προτίμηση μας στα ξένα

προϊόντα, και στα ξένα super markets (LidlAldi, Carrefourdia

 Φανταστείτε ποσα εκατομμύρια η και δισεκατομμύρια ευρώ ακόμα, πηγαίνουν κάθε χρόνο στον Gerhard, στον
Franchua, στον Mario  και στον
Johan. Κι αυτό γιατί, είτε από άγνοια
είτε από ωχαδερφισμό δεν
αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα.
Και εννοούμε απλά πράγματα
, καθημερινά...…

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το σκουλήκι με την αναπηρική καρέκλα και με την ονομασία Β. Σοϊμπλε μας παρουσιάζει τη δική του Δημοκρατία 4ου Ράϊχ!!!


Ξεδιάντροπα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόϊμπλε τολμά να απαιτεί να μην γίνουν εκλογές και να απειλεί την Ελλάδα ότι "Αν μετά τις εκλογές λειτουργήσει και πάλι η κανονική δημοκρατική διαδικασία, με τις επιπτώσεις που έχουμε δει στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες» και δεν τοποθετηθεί ένας πρωθυπουργός ανδρείκελο του Βερολίνου, τότε Ελλάδα, τέλος!
Σε ερώτηση σχετικά με την αντίδραση που θα υπάρξει από το Βερολίνο σε πιθανή ενίσχυση των «αντιμνημονιακών» πολιτικών δυνάμεων από την Αριστερά και τη Δεξιά στην Ελλάδα μετά τις εκλογές, ο κ. Σόιμπλε απαντά ότι θα πρέπει να υιοθετηθεί για κάποιο διάστημα το παράδειγμα της Ιταλίας όπου δόθηκε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης τεχνοκρατών υπό τον Μάριο Μόντι. «Στη συνέχεια θα μπορούσε να λειτουργήσει και πάλι η κανονική δημοκρατική διαδικασία, με τις επιπτώσεις που έχουμε δει στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Σόιμπλε.
Ο ίδιος ομολογεί ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η λύση Μόντι» θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα εάν όμως η Αθήνα δεν ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο «τότε θα πρέπει να δώσει μια αξιόπιστη απάντηση»...

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Διαβάστε ρε Γερμανόσκυλοι (Εντός και Εκτός Ελλάδος)!!! (Σίλερ, 1759-1805, Γερμανός συγγραφέας και ποιητής).

"Καταραμένε Έλληνα.
Όπου να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να... στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, σε βρίσκω.
Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά, πρώτος και αξεπέραστος.
Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισότητα, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη Γνώση...
Γιατί να σε αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;"


Σας αφήνουμε στην δική σας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΑ ΖΩΑ...και μην περιμένετε να το γράψω στην γλώσσα σας...να ξεστραβωθείτε να μάθετε λίγα Ελληνικά μήπως και γίνεται άνθρωποι αν και δεν το βλέπω...είστε αξιολύπητοι!

Να περισώσουμε λίγη αξιοπρέπεια!!



Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων

Τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές αναμένουμε τα τελικά ανακοινωθέντα από τη διαπραγμάτευση μεταξύ της Τρόικας και της ελληνικής Κυβερνήσεως για τη νέα δανειακή σύμβαση. Τα οικονομικά και κοινωνικά στοιχεία και οι προβλεπόμενες δυσμενείς συνέπειες για τον μέσο Έλληνα αναλύονται και θα αναλυθούν από πολλούς ειδικούς αρθρογράφους. Προσωπικά θα ήθελα να επιμείνω στην ηθική και ψυχολογική πλευρά του ζητήματος. Δηλαδή την ανάγκη να διαφυλαχθεί η εθνική αξιοπρέπεια αυτού του λαού.
Ο χειρότερος συνδυασμός για κοινωνικές εκρήξεις και για την άνοδο ακραίων εθνικολαϊκιστικών κινημάτων είναι η ανάμιξη της εθνικής ταπεινώσεως με την οικονομική κρίση. Το διαπιστώνουμε όταν μελετούμε την περίοδο προ της ανόδου του Χίτλερ στη Γερμανία του μεσοπολέμου...

Ιδού η δράσητων ξένων υπηρεσιών! - 1 στους 3 συλληφθέντες κουκουλοφόρους, ξένος!







Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρους στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί! Η τεράστια αναλογία οδηγσεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες "αμιγώς" Ελλήνων στην περιοχή της Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι!

Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2008, ο ρόλος των αλλοδαπών ταραξιών οι οποίοι έχουν μεταβληθεί στο "μακρύ χέρι" των πάσης φύσεως ξένων μυστικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνα. Κάτι που είχε τονίσει και τότε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρωνας Πολύδωρας, αλλά και χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης...

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ίδιες εικόνες βανδαλισμού και στον Βόλο!

Μεγάλες καταστροφές και στον Βόλο. Η πορεία κατά των νέων επώδυνων μέτρων σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια και βανδαλισμούς. Έκαψαν ολοσχερώς τραπεζικό κατάστημα (Vid)

Κατέρρευσε τράπεζα στο Βόλο από Miss-Jessy-Lays
Το αντάρτικο στους δρόμους της πόλης διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τα ΜΑΤ να μην κατορθώνουν να διατηρήσουν τον έλεγχο...

Η οργανωμένη προβοκάτσια σε όλο της το μεγαλείο! "Ξένες μυστικές υπηρεσίες στα επεισόδια"!


 Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια στην Αθήνα και στις μεγάλεις πόλεις της επαρχίας σήμερα κατήγγειλε πριν λίγο στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης. Χαρακτήρισε "συντονισμένα" τα επεισόδια και την προβολή τους από την τηλεόραση ως μία επιχείρηση κατατρομοκράτησης των πολιτών που είχαν κατέβει στις διαδηλώσεις και αυτούς που έβλεπαν από την τηλεόραση.
Νωρίτερα, και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της Βουλής, κατήγγειλε ότι «το μεγαλύτερο μέρος των κουκουλοφόρων, ο βασικός πυρήνας, είναι δικοί σας μηχανισμοί. Καθαρά πράγματα. Και αυτοί οι μηχανισμοί δεν μπορούν να λειτουργήσουν όταν υπάρχει 200.000 κόσμος και δεν υπάρχουν ΜΑΤ. Ακριβώς ήταν τόσος ο κόσμος σήμερα απ’ την Ομόνοια ως το Σύνταγμα και απ’ το Σύνταγμα στην Ομόνοια, που δεν χρειαζόταν καμία περιφρούρηση από τα σώματα ασφαλείας, απ’ τα ΜΑΤ, καμία περιφρούρηση. Οι 50 κουκουλοφόροι δεν θα έκαναν τίποτα στο Σύνταγμα. Αυτά τα κάνουν όταν υπάρχουν ΜΑΤ και όταν υπάρχουν τέτοιοι μηχανισμοί που θα λειτουργήσει ο σχεδιασμός. Και δεν θα παρασύρονταν ενδεχομένως και παιδιά, που νομίζουν ότι με το να ρίξουν μολότοφ στον αστυνομικό ρίχνουν το σύστημα»....

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η Αθήνα φλέγεται!!!!!


Εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας παραμένουν απτόητοι και καμία καμερα δεν δίχνει την αλήθεια.


Βουλιάζουν οι δρόμοι της Αθήνας αυτή τη στιγμή απο εκαντοτάδες πλήθους που φωνάζουν "Προδότες, μειωδότες τους περισσότερους των Ελλήνων κλεφτών, του κοινοβουλίου.
Δυστυχώς κανένα μέσο ενημέρωσης δεν δίχνει την πραγματικότητα με κόσμο που αρχίζει απο το ΦΙΞ μέχρι το Σύνταγμα απο την Ομόνοια μέχρι την Λ. Αλεξάνδρας και απο τη Βουλή μέχρι την Καισαριανή και το Παγκράτι.
Πραγματικά είναι απίστευτη η λαοθάλασσα των ανθρώπων που κατέκλησαν όλους τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και που  δεν ανέχονται να μας κυβερνούν άλλο δοσίλογοι πολιτικοί απατεώνες.
Καθημερινές πορείες τώρα μέχρι πτώσεως είναι το μόνο μήνυμα που δίνεται σε όλους τώρα!!!