English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η νέα Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων!!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Φλορίδης: Η χώρα σε καθεστώς εσωτερικής κατοχής!!

Ευθείες βολές στις κυβερνητικές επιλογές των τελευταίων ετών εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Κοινωνικού Συνδέσμου Γ. Φλωρίδης. Μιλά για συντεχνίες και υπόγειες πολιτικές που δεν εξυπηρετούσαν το συμφέρον των πολιτών (Vid)
Φλωρίδης: "H χώρα βρίσκεται επί δεκαετίες σε... by Miss-Jessy-Lays
 
"Η χώρα βρίσκεται επί δεκαετίες υπό καθεστώς εσωτερικής κατοχής από οικονομικά συμφέροντα, συντεχνίες και πολιτικούς που δεν κάνουν την δουλειά τους", τόνισε ο Γιώργος Φλωρίδης, ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του "Κοινωνικού Συνδέσμου".
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου της Βουλής, αλλά και του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας ως αντιστάθμισμα σε ένα "σύστημα ενός ανδρός".
Παράλληλα, έθεσε την η ανάγκη να γίνει παραγωγική η παρασιτική οικονομία στην Ελλάδα.
Σχετικά με την κυβερνητική πολιτική, τής καταλόγισε ότι αποδέχθηκε τη συνταγή του Μνημονίου, επειδή δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια δική της συνταγή, ώστε να πείσει τους δανειστές της.
"Πήγαμε χωρίς το δικό μας εθνικό σχέδιο και αυτό βαρύνει την κυβέρνηση", υπογράμμισε, λέγοντας ότι ακόμα τώρα αυτό δεν έχει γίνει πραγματικότητα....

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τα θύματα των εγκλημάτων γίνονται εγκληματίες δίχως έλεος με την ανοχή (ευχή) των οργανωτών. Και μετά τι ......

Νέο βίντεο της Global Post δείχνει την επανειλημμένη κακοποίηση του Καντάφι κατά τη διάρκεια της σύλληψής του. Έφτασαν στο σημείο να τον κακοποιήσουν ακόμα και σεξουαλικά με μια ξιφολόγχη (Vid)

Exclusive Lynching Gaddafi by Stefanelonikitelo
 
Κακοποιείται επανειλημμένως από τους επαναστάτες, ακόμα και σεξουαλικά, με μια ξιφολόγχη! Αυτές είναι οι σκηνές από ένα νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη  στιγμή της σύλληψης του Μουαμάρ Καντάφι.
Το βίντεο αναρτήθηκε από την Global Post και δείχνει  καθαρά πως ένας εκ των επαναστατών, χρησιμοποιώντας μια ξιφολόγχη οπλοπολυβόλου Bicketti, βιάζει τον πρώην ηγέτη, ενώ ο τελευταίος είναι ήδη αιμόφυρτος και σε κατάσταση σοκ.
Αυτές οι εικόνες έχουν κάνει το γύρω του κόσμου και έχουν "αναγκάσει" τον ΟΗΕ και τη Διεθνή Αμνηστία να ξεκινήσουν έρευνα σχετικά με τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του Καντάφι.
Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ζήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας για τις συνθήκες του θανάτου του Μουάμαρ Καντάφι....

Μαχαίρωσαν πρώην σύζυγο βουλευτή της ΝΔ

Σοκ στον Βόλο. Θύμα επίθεσης έπεσε η πρώην σύζυγος του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Θανάση Νάκου. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
 
Με μαχαίρι ή κατσαβίδι, από το οποίο επήλθε τραύμα στην κοιλιακή χώρα βάθους 2 εκ., επιτέθηκε άγνωστος τα ξημερώματα της Τρίτης και ώρα 12.30 περίπου, στην πρώην σύζυγο του Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νάκου, Άννα.
Η κ. Νάκου, η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν του δημόσιου νοσοκομείου δεν διατρέχει κίνδυνο της ζωής της.
Το χρονικό της επίθεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν στις 12.30 περίπου σήμερα τα ξημερώματα, όταν η κ. Νάκου φτάνοντας με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της, επί της οδού Πλαστήρα στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου Βόλου και στην προσπάθειά της να παρκάρει στο γκαράζ, δέχτηκε επίθεση κουκουλοφόρου με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι ή κατσαβίδι), από το οποίο της προκλήθηκε τραύμα στην κοιλιακή χώρα βάθους 2 εκ.
Η άτυχη γυναίκα άρχισε φωνάζει για βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.
Ακολούθησε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο του Βόλου και η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για τα περαιτέρω, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο της ζωής της.
Το περίεργο της υπόθεσης, το οποίο και κάνει τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να αποκλείουν το ενδεχομενο κίνητρο της ληστείας, είναι το γεγονός ότι τόσο η τσάντα της κ. Νάκου, όσο και τα κοσμήματά της, παρέμειναν ανέγγιχτα.
Ως εκ τούτου οι έρευνες στρέφονται ακόμα και στο ενδεχόμενο κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας.
Πηγή: e-volos.gr

118 εκ. Ευρώ έκαναν φτερά. Καταχράστηκαν ακόμη και την ανθρώπινη βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Ηλιας!!!



Αγνοείται η τύχη 118 εκατομμυρίων ευρώ, που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους της Ηλείας. Το ποσό είχε συγκεντρωθεί από δωρεές και αποτελούσε το Ταμείο Αποκατάστασης από Ζημιές και Φυσικές Καταστροφές, γνωστό και ως «ταμείο Μολυβιάτη».
Τα χρήματα, όπως φαίνεται, δεν αποδόθηκαν στους δικαιούχους, αλλά από τις αρχές του 2011, οπότε και το ταμείο συγχωνεύθηκε και τη διαχείριση των χρημάτων ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών, κανείς δεν γνωρίζει που πήγαν ή πώς απορροφήθηκαν.
«Επί ημερών Μολυβιάτη, είχαμε αναλυτικότατη ενημέρωση για την κίνηση του λογαριασμού κάθε 2 μήνες», λέει ο Γιώργος Κοντογιάννης, βουλευτής Ηλείας, μιλώντας στο koutipandoras.gr.
«Από τότε που ο κ. Μολυβιάτης έφυγε της υπουργείας, η πληροφόρηση άρχισε να φθίνει μέρα με τη μέρα. Κάναμε πάρα πολλές ερωτήσεις στη Βουλή, τις οποίες δεν απαντούσαν. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο στις αρχές του έτους, οπότε το ταμείο, στα πλαίσια του προγράμματος συγχωνεύσεων, διαλύθηκε και τα λεφτά πέρασαν στον έλεγχο του υπουργείου Οικονομικών. Έκτοτε τα χρήματα αυτά χάθηκαν»....

Η χαμένη τιμή του χλιδόφτωχου. Toυ Κώστα Βαξεβάνη

Χειρότερο απ’ το βλέμμα ενός δαρμένου σκύλου είναι το βλέμμα ενός ανθρώπου σαν δαρμένου σκύλου. Το βλέμμα του φόβου που δεν τον φιλτράρει η λογική, που δεν τον αναιρεί καμιά ελπίδα. Δεν υπάρχει χειρότερος φόβος απ’ τον αόριστο φόβο. Δεν ξέρεις τι πρέπει να φοβάσαι και καταλήγεις να φοβάσαι τα πάντα. Λίγο πριν απ’ το τέλος, φοβάσαι τον φόβο σου και καταλήγεις να φοβάσαι τον εαυτό σου.
Η συντριβή του συστήματος και το τέλος του διεστραμμένου «εγώ»
Γέμισαν οι δρόμοι τέτοια βλέμματα. Άνθρωποι που δεν ξέρουν τι πρέπει να φοβούνται, σαν τα σκυλιά που περιμένουν το χτύπημα. Πού πάμε; Τι θα μας συμβεί; Κανένας δεν μπορεί ν’ απαντήσει αλλά και κανένας δεν θέλει. Τι κακό θα συμβεί; Θα χάσουμε τη δουλειά μας, το σπίτι; Θ’ αναγκαστούμε να ζήσουμε με λιγότερα; Η τηλεόραση 52 ιντσών δεν θα προσφέρει καμιά απόλαυση; Θ’ αναγκαστούμε να ψάχνουμε στα σκουπίδια; Θα είμαστε υποχρεωμένοι να πίνουμε ρετσίνα με τον γείτονα που δεν γνωρίζουμε κάν, όπως σ’ εκείνες τις ταινίες με τον Ρίζο και τη Βλαχοπούλου; Υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει η πόρτα και να είναι ο διπλανός που ζητάει ένα λεμόνι; Ποιο απ’ όλα είναι το δικό μας σενάριο;...