English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Επίκαιρο μήνυμα!!!!!!


Χωρίς λόγια!!!


Όλοι στους δρόμους, η ώρα του ξεσηκωμού ήρθε!!!!!

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΑΠ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-2-2012 ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ η ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ..
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Χωρίς Λόγια!!!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Να συλληφθούν οι Τροϊκανοί με ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία!!!!



Ένταλμα σύλληψης της ΕΛΑΣ για τρόικα από babisflou

33 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν πάθει παράκρουση. Νομίζουν ότι η τύχη της Χώρας κρέμεται ( με την ψήφο ) στα χέρια τους!!


Δείτε πόσο ξεδιάντροπα και παραπλανητικά προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάτι κάνουν. 
Λες και μόνο τα αντισταθμιστηκά μέτρα είναι αυτά αυτά που θα ανακουφήσουν τον Ελληνικό Λαό. 
Η παράδωση της χώρας άνευ όρων, οι μισθοί των 415 Ευρώ που θα δώσουν συντάξεις αύριο 580 Ευρώ η διάλυση της υγείας, της παιδείας, της δικαιοσύνης, των ενόπλων δυνάμεων και γενικώς όλων των σωμμάτων αφάλειας της Χώρας μας, μα πάνω απ' όλα την διάλυση των ονείρων μας, γι αυτά τι αντισταθμιστηκά μέτρα θα χρειαστούν; Πού είναι οι προτάσεις σας; Τι κάνατε τόσο καιρό; ΤΙΠΟΤΑ.
<ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ> όσες επιστολές κι αν σταλούν για να γλυκάνετε το μίσος που σας έχουμε.
Διαβάστε το κείμενο:..

Η Εκκλησία και η κρίση!!

Κων/νος Χολέβας - Πολιτικός Επιστήμων

«Ζητούνται ακόμη μεγαλύτερες δόσεις ενός φαρμάκου που αποδεικνύεται θανατηφόρο.
Ζητούνται δεσμεύσεις που δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά αναβάλλουν μόνο προσωρινά τον προαναγγελθέντα θάνατο της Οικονομίας μας. Και υποθηκεύουν, ταυτόχρονα, την εθνική μας κυριαρχία.
Υποθηκεύουν τον πλούτο που έχουμε, αλλά και αυτόν που μπορεί να αποκτήσουμε στα εδάφη και τις θάλασσές μας.
Υποθηκεύουν την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την Εθνική μας Αξιοπρέπεια.
Στη διαμόρφωση των αποφάσεων, οι φωνές των απελπισμένων, οι φωνές των Ελλήνων, αγνοούνται προκλητικά....»...

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Σε συνθήκες… «κατάψυξης» η Μαγνησία και σφοδρές χιονοπτώσεις!!!

Πολύ χιόνι έχει συσσωρευτεί στα ορεινά. Προβλήματα με τη συγκοινωνία σε Πήλιο και Όθρυ

Σε συνθήκες κατάψυξης εξακολουθούν να παραμένουν τα ορεινά της Μαγνησίας από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και τα πρώτα σημάδια βελτίωσης φάνηκαν από το μεσημέρι, ενώ την Παρασκευή υπάρχει ενδεχόμενο να πέσουν βροχές.


Η ένταση των ανέμων έπεσε και μετά από τρεις μέρες επιτράπηκε ο απόπλους του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου «Σκιάθος Εξπρές», με αποτέλεσμα τα νησιά των Βορείων Σποράδων να έχουν πλέον επικοινωνία...

Ε.ΛΑ.ΔΑ : ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!!!!!!

Θανατική καταδίκη της πατρίδας η δανειακή σύμβαση, για τους Μ. Θεοδωράκη, Μ. Γλέζο και Γ. Κασιμάτης
 
Με το χαρακτηρισμό "θανατική καταδίκη της πατρίδας μας", οι επικεφαλής του μετώπου Ε.ΛΑ.ΔΑ. στέλνουν μήνυμα στους πολιτικούς ξεσηκωμού και αντίστασης.
Οι Μίκης Θεοδωράκης, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μ. Γλέζος και ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, αφού χαρακτήρισαν πρώτα τη δανειακή σύμβαση, συγχρόνως καλούν τον κόσμο να βγει στους δρόμους, σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών -Σπίθα έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές, ζητώντας τους να ψηφίσουν "όχι στη νέα δανειακή σύμβαση, όχι στην εξαθλίωση της χώρας".
Στην επιστολή του, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών -Σπίθα καταλήγει:
"Κανείς από εσάς δεν έχει πλέον την δικαιολογία ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ.
Το γεγονός ότι η υπογραφή αυτή νομιμοποιούμενη με την δική σας ψήφο θα είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας σε βάρος της χώρας και του Λαού, σήμερα εσείς ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ".

Τα πύρινα λόγια του Αρχιμ. Σεραφείμ Ζαφείρη για την κρίση "Ηχητικό ντοκουμέντο"

Ημερομηνία Ομιλίας 13/1/12 Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο κόλαφος ο λόγος του Αρχιμ. Σεραφείμ Ζαφείρη για την κρίση τα αίτια που μας οδήγησαν ώς εδώ και τι πρέπει να κάνουμε απο 'δω και πέρα.
Το αδιέξοδο της Ελλαδας είναι η ώρα του Θεού!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Το αγγούρι δεν κλείνεται, δεν λυγίζει, είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο


Δείτε το σχετικό video σε απάντηση, σχετικής ερώτησης του Γιώργου Παπαδάκη!!
Λιάνα Κανέλλη- -Τόσες μέρες ακούμε .... από fon1972

Χιόνια μέχρι και τη θάλασσα στο Βόλο!

Μέχρι και τα 10 εκατοστά αναμένεται να «πιάσει»



Χιόνια μέχρι και τη θάλασσα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, με τη χιονόπτωση να ξεκινάει  σύμφωνα με τους ίδιους, από τα ξημερώματα.


Σε επιφυλακή παραμένουν  οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βόλου Χαρ. Τσαμπάζης, από σήμερα το βράδυ αναμένεται βροχή κατά περιόδους έντονη, ενώ σταδιακά και από τα ορεινά, θα αρχίζει να χιονίζει, με συνέπεια αύριο πλέον το χιόνι να φθάσει μέχρι τη θάλασσα, αγγίζοντας μάλιστα σύμφωνα με τις προβλέψεις, τα 5- 10 εκατοστά…

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, για την Τετάρτη στη Μαγνησία αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονόνερο και χιόνι στις πεδινές περιοχές και χιόνια στις ορεινές. Οι άνεμοι θα είναι ορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06…04 οC.

Οι ενδείξεις για τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι την Πέμπτη αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί και η θερμοκρασία αμετάβλητη (02-04 0C). Την Παρασκευή, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί και η θερμοκρασία αμετάβλητη (02-04 0C).

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Εμείς τι κάνουμε!!!!!

Γιορτάζουν οι Ρουμάνοι την παραίτηση του πρωθυπουργού της "λιτότητας"


 ImageΛίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Εμίλ Μποκ ότι παραιτείται  από την πρωθυπουργία, στην πλατεία Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, έκαναν την εμφάνισή τους – μέσα στο χιόνι- δεκάδες Ρουμάνοι  για να γιορτάσουν  τη νίκη τους και να ζητήσουν και την παραίτηση του Προέδρου της Ρουμανίας Τραϊάν Μπασέσκου.

Σύνθημά τους ήταν «Τώρα ο Μπόκ, μετά ο Μπασέσκου» και άφηναν στην πλατεία συμβολικά τις παντόφλες και τα παπούτσια τους με συνθήματα για να δείξουν ότι έχουν ‘λειώσει’ από τις διαμαρτυρίες στην πλατεία ζητώντας την παραίτηση, συνολικά, της πολιτικής ηγεσίας για την κατάντια που έφερε στη χώρα.

Kυριακή παραδίδουν τη χώρα, όπως και το 1941 - "Οχυρώνονται" εν όψει Ειδικού Δικαστηρίου



Την Κυριακή θέλουν να περάσουν το σύμφωνο παράδοσης της Ελλάδας, ενώ απόψε το βράδυ οι τρεις αρχηγοί της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, υπό την επίβλεψη του τραπεζίτη Λ.Παπαδήνμου, θα επισφραγίσουν το όνειδος που κατ'ευφημισμόν, καλείται "PSI" και "δανειακή σύμβαση".
Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα παραμείνουν αυτοί οι αρχηγοί στην εξουσία των κομμάτων τους, μετά από όλα αυτά; Και αν ο Γ.Καρατζαφέρης θα δώσει αγώνα για να ξαναμπεί το ΛΑΟΣ στη Βουλή, πόσο βέβαιο είναι ότι ο Α.Σαμαράς δεν θα έχει σύντομα την τύχη του Γ.Παπανδρέου;
Το ερώτημα είναι κατά πόσον οι βουλευτές θα υπερψηφίσουν PSI και δανειακή. Η πλειοψηφία είναι μεγάλη (κάπου 257 βουλευτές) και όσες διαρροές και να υπάρξουν οι 180 ψήφοι που θα εξασφαλίσουν στους πρωτεργάτες της συμφωνίας ότι δεν θα παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο θα ληφθούν...
Η τρόικα ζήτησε να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για να εκθέσει τις απαιτήσεις της, τις οποίες έχει υποβάλλει και γραπτώς σε 16σελιδο κείμενο, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως πριν από τη συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό σήμερα το βράδυ.

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ολιβιέ Μπλανσάρ δήλωσε ότι είναι απαραίτητο η Ελλάδα να προσπαθήσει να μειώσει το μισθολογικό της κόστος σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης, αν θέλει να ανακάμψει η οικονομία της, ενώ πρόσθεσε ότι «το κούρεμα του ελληνικού χρέους από τους ιδιώτες πιστωτές θα πολύ μεγάλο».
Η εικόνα της α'σελίδας είναι από την παράδοση της χώρας στα γερμανικά στρατεύματα από τον αντιστράτηγο Τσολάκογλου στις 21 Απριλίου 1941, δεύτερη ημέρα του Πάσχα. Όμως η ουσιαστική παράδοση είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα, το Πάσχα της 20ης Απριλίου Κυριακή ήταν και τότε - με την πραξικοπηματική ανάληψη της διοίκησης της στρατιάς της Ηπείρου από τον Τσολάκογλου και την ενημέρωση του γερμανικού στρατήγείου, ότι "Παραδίδουμε τα όπλα και θέλουμε αύριο να υπογράψουμε συνθήκη ανακωχής".
Πηγή : defencenet.gr

Να προκαλέσουμε στάση πληρωμών σε κάθε νέο φόρο σε κάθε χαράτσι!!!


Είναι ανίσχυροι να κάνουν το οτιδήποτε αν δεν έχουν την δικιά μας ανταπόκριση.!!!!

Κανένα μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς την δική μας συμμετοχή.!!!!

Ας προκαλέσουμε την πτώση τους με άρνηση!!!!!

Ο πόλεμος στη Γερμανική κατοχή κερδήθηκε εξαιτίας της Αντίστασης και όχι επειδή κάναμε ότι μας επέτασσαν οι κατακτητές. Τουλάχιστον στην Πατρίδα μας το ξέρουμε καλά αυτό.

Ήρθε η ώρα για γενικό ξεσηκωμό, αντίσταση και ανταρτοπόλεμο πληρωμών.

Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα μας, τις ψυχές των παιδιών μας, την μνήμη των προγόνων μας

Ακαδημαϊκοί ΗΠΑ: Επικίνδυνος ο Καζάκης (Ηχητικό)


ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ να κόψουν συνέντευξή του σε ομογενειακό ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης ΑΚΟΥΣΤΕ τα όσα δήλωσε, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο Έλληνας δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη Δημήτρης Φιλλιπίδης, στην εκπομπή του οποίου, στον ομογενειακό Ρ/Σ Hellas FM, φιλοξενήθηκε πριν λίγες ημέρες ο Οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης.
 
e-Volos.gr: Ο δημοσιογράφος Δ. Φιλλιπίδης στο "Marconi Radio 96,1 F.M." by user3214926

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελλάδα μπορεί να επικαλεσθεί “δημοσιονομική αδυναμία” (State of Necessity) και να σωθεί


Το αυγό του Κολόμβου
Πέρα από την τρομοκρατία που ασκείται στους Έλληνες για το ενδεχόμενο «χρεωκοπίας» της Ελλάδας, επιστροφής στη δραχμή κλπ., η ουσία είναι ότι ενώ η στάση πληρωμών αποτελεί ρεαλιστικό ενδεχόμενο, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία σοβαρή προετοιμασία της Ελλάδας για να την αντιμετωπίσει, εάν χρειαστεί. Η γενική παραπληροφόρηση – τηλεοπτική και μη – συσκοτίζει την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Ο κόσμος ακούει «στάση πληρωμών» ή «χρεωκοπία» και φαντάζεται τα χειρότερα.
Η αλήθεια είναι όμως, ότι ακόμη και εάν ένα κράτος κηρύξει στάση πληρωμών προς τους δανειστές του (αυτό εννοεί ο όρος «χρεωκοπία» κράτους), το κράτος εξακολουθεί να έχει στη διάθεσή του χρήματα από φόρους για πληρωμές των βασικών του λειτουργιών. «Στάση πληρωμών» ή «χρεωκοπία» κράτους στη διεθνή οικονομική αργκό δεν σημαίνει ότι το κράτος δεν έχει καθόλου χρήματα, αλλά ότι το κράτος παύει να εξυπηρετεί τα δάνειά του. Άσχετα από το επιθυμητό ή μη μιας στάσης πληρωμών των ελληνικών δανείων, η Ελλάδα πρέπει να προετοιμαστεί για μια τέτοια περίπτωση, για τον πολύ απλό λόγο ότι το ενδεχόμενο αυτό γίνεται όλο και πιο πιθανό. Πώς όμως θα πρέπει να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση;...

Σκοπιανοί πίσω από τις φωτιές του 2007 στην Ηλεία

Εμπλοκή Σκοπιανών πρακτόρων στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007 "δείχνει" απόρρητο έγγραφο των Ενόπλων Δυνάμεων που είχε διαβιβαστεί στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών
 
Άκρως εμπιστευτικό έγγραφο θέλει πίσω από τις καταστροφικές φωτιές στην Ηλεία το 2007 να κρύβονται Σκοπιανοί πράκτορες.
Το έγγραφο των Ενόπλων Δυνάμεων, στοιχεία του οποίου αποκαλύπτει η "Κυριακάτικη Δημοκρατία", δόθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος το προώθησε στον τότε υφυπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτης Χηνοφώτης.
Οι πυρκαγιές, σύμφωνα με το σημείωμα, αποδίδονταν σε έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων...

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Να τι κρύβεται κάτω από τον μανδύα της Καγκελάριου!!

Οι γυναίκες αυτές ήταν οι φρουροί των κρατουμένων στο στρατόπεδο γυναικών του Μπέλσεν. Τα θύματά τους τις είχαν επονομάσει ΣΚΥΛΕΣ.

Ποιά σας θυμίζουν;