English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη: Χρυσαυγίτες απειλούν τον Μητροπολίτη Σιατίστης!




Πρωτοφανή στα χρονικά απειλή εκτόξευσαν εναντίον του ιεράρχη της ελληνικής εκκλησίας.
Λίγες ημέρες μετά τις επικριτικές θέσεις που εξέφρασε για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άγνωστος δράστης αρχικώς τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Σιάτιστα, και απείλησε τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο με χυδαίες, ακατονόμαστες εκφράσεις.

"Πείτε του ότι θα έρθουμε εκεί και θα σας γαμ……"!

Αυτό τα λόγια άκουσε εμβρόντητος ο ιερέας του Μητροπολιτικού Ναού ο πατήρ-Στέφανος,...


Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός διαδηλωτής που μετείχε στη διαδήλωση στο Σύνταγμα






Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται αυτήν την ώρα την τελευταία του πνοή άφησε
 67χρονος άνεργος ναυτεργάτης που συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ.

Ο άνδρας, αισθάνθηκε δυσφορία για λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ενδεικτικός Πίνακας Κάποιων Μεγαλοκαρχαριών Που Δεν Πλήρωσαν Χαράτσι.



Στοιχεία από την συνέντευξη Φωτόπουλου, για όλο το κείμενο κτυπήσετε Εδώ 
 
Υπό μορφήν ερωτήσεων δείτε  πως οι ημέτεροι γλυτώνουν εκατομμύρια, μεταξύ αυτών  το ΣΚΑΙ και ο Όμιλος Λαμπράκη και οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι πληρώνουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Κτυπήστε αριστερά στο διαβάστε περισσότερα για να δείτε τον πίνακα


ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ
Επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός:
Τέσσερις (4) παροχές ρεύματος  
·         Κηφισίας 1-3
·         Κηφισίας  7
·         Κηφισίας 49
·         Κηφισίας  95-97

   Πως γίνεται , τι έγινε και σε όλες μα σε όλες τις παροχές και ενώ επί χρόνια πλήρωνε ΤΑΠ  με συγκεκριμένα τετραγωνικά σε κάθε παροχή. Μόλις μπήκε το χαράτσι                                                                                        

-   στην πρώτη παροχή τα τ.μ από 15.578 έγιναν 9.985 και ο επιχειρηματίας γλίτωνε 196.585 ευρω χαράτσι ;

-   Πως γίνεται τι έγινε και στη δεύτερη παροχή τα τ.μ από 33.705 έγιναν 19.981 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 446.626 χαράτσι;

-   Πως γίνεται τι έγινε και στην τρίτη παροχή τα τετραγωνικά από 20.956 έγιναν 9.728 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 310.364 ευρώ;

-   Πως γίνεται τι έγινε και στην  τέταρτη παροχή τα τετραγωνικά από 22.173 έγιναν 12. 844 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 296.891 ευρώ !!;

 

ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ...

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κου Κλουξ Κλαν: Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή!!!




«Συνοδοιπόρους» στη άλλη άκρη του Ατλαντικού βρήκε η Χρυσή Αυγή, αφού στην επίσημη ιστοσελίδα των «Ιπποτών» της Κου Κλουξ Κλαν, γίνεται μνεία στον ελληνικό Σύνδεσμο. Στην ιστοσελίδα του «The Knights Party» φιλοξενείται εδώ και λίγες μέρες αναφορά στη Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της στη Νέα Υόρκη, με την αμερικανική ακροδεξιά οργάνωση να τονίζει ότι η «υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ένα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας».
«Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε το εθνικιστικό όραμα», αναφέρουν οι «Ιππότες» που δεν παραλείπουν να κάνουν αναφορά στη δημοσκοπική άνοδο του Συνδέσμου.
«Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε στην ελληνική διασπορά το εθνικιστικό όραμα της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αντισταθούμε στην πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων», γράφουν οι Νεοϋορκέζοι.
«Ποιος είπε ότι τα θεσμικά όργανα των ΗΠΑ δεν ασχολούνται με τα ελληνικά κόμματα; Η οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν, σύμφυτη με την Αμερικανική Πολιτεία, αναγνωρίζει την Χ.Α. ως ομόαιμη οργάνωση» σχολίασε η Χρυσή Αυγή

Η Τρόϊκα και το σχέδιο (προδοσία) Σημίτη για τον αφελληνισμό του Αιγαίου!!!




Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Το σχέδιο εκκένωσης των νησιών μας δεν είναι καινούργιο φρούτο.
Η ΤΡΟΪΚΑ ανέλαβε την εργολαβία της εκτέλεσης του Β’ μέρους αυτού του σχεδίου, που αφορά την εκκένωση των ήδη κατοικημένων νησιών του Αιγαίου.
Το Α’ μέρος όμως ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1996.
Πρόκειται για ένα ύπουλο σχέδιο για τον περιορισμό της υφαλοκρυπίδας και της ΑΟΖ και για την καθιέρωση γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, που σχεδιάστηκε το 1996, δια χειρός Σημίτη, μετά την κρίση των Ιμίων.
Το σχέδιο της σταδιακής εκκένωσης των μικρών νησιών και των βραχονησίδων του Αιγαίου έφαγε μέσα σε μια νύχτα και τον τότε αρμόδιο Υπουργό Μανώλη Μπετενιώτη, ο οποίος ξηλώθηκε επειδή επέμενε στην εφαρμογή του σχεδίου αξιοποίησης και κατοίκησης μικρών
νησιών και βραχονησίδων, που είχε ο ίδιος ξεκινήσει από το 1994. (παρατίθεται στο τέλος του άρθρου)...

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Λευκάδα!!!


Eικόνες βιβλικής καταστροφής αντικρίζει κανείς όταν φτάνει στη Βασιλική αλλά και στον κάμπο της Βασιλικής και τον Άγιο Πέτρο. Δέντρα ξεριζωμένα, καλλιέργειες κατεστραμμένες.  Σήμερα όλοι μετρούν τις ζημιές από το χθεσινό ανεμοστρόβιλο. Από νωρίς το πρωί συνεργεία του δήμου (φωτο) που έφτασαν από την Λευκάδα και τους Σφακιώτες , περίπου 25 άτομα,  με τις οδηγίες των δύο αντιδημάρχων , Νίκου Βερύκιου και Στέλιου Ρόκκου, προσπαθούν να αποκαταστήσουν τους κλειστούς δρόμους ,προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα κλαριά και με άσχημες καιρικές συνθήκες. Έξι λεπτά περίπου ήταν αρκετά για να δει ο κ. Λυμπεράκης το ελαιοτριβείο του στον κάμπο της Βασιλικής να καταστρέφεται. » Δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί μια τέτοια καταστροφή» μας είπε. »Ταξίδευα χρόνια , έπεσα σε κυκλώνες αλλά αυτό το χθεσινό δεν μπόρεσα να το αντιμετωπίσω». Λίγο πριν ξεκινήσει η λειτουργία για φέτος του βιολογικού του ελαιοτριβείου τα πάντα είναι στον αέρα. Όμως με περισσή υπομονή αισιοδοξεί ότι θα το ξαναφτιάξει. Ένα ολόκληρο κιόσκι από την παραλία βρέθηκε στο εσωτερικό δρόμο της Βασιλικής στην αυλή σπιτιού (φωτο). » Μόλις πριν μερικά λεπτά είχε περάσει από εδώ το σχολικό λεωφορείο», μας είπε έντρομη η ιδιοκτήτρια. «Ήταν τύχη που δεν είχαμε άσχημες καταστάσεις»… Ήδη δόθηκε εντολή και θα ενεργοποιηθεί η επιτροπή για την καταγραφή ζημιών λόγω έκτακτων φαινομένων ώστε να μπορέσουν , όσο γίνεται, να αποκατασταθούν όλοι αυτοί που έπαθαν ζημιές.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Το έργο της (Μαύρης Νύχτας) Χρυσής Αυγής σε άκρως αντίθετη κατεύθυνση από την Ορθοδοξία!!!


Το "κατηγορώ" του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου για τις βιαιότητες του ρατσιστικού κόμματος.


Με αφορμή τα επεισόδια στο θέατρο Χυτήριο ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, άσκησε αυστηρή κριτική στους συντελεστές του έργου Corpus Christi, οι οποίοι, όπως είπε, "τη φτήνεια τους προσπαθούν να πουλήσουν για τέχνη".

Παράλληλα, όμως επικρίνει αυστηρά τους πιστούς που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια, λέγοντας χαρακτηριστικά: "την μέθοδο που χρησιμοποίησαν οι "αγωνιστές" την έχει αποδοκιμάσει ο ίδιος ο Κύριος μας. Είναι η μέθοδος του Πέτρου που πήγε να υπερασπισθεί το Χριστό με ένα μαχαίρι".

Με ιδιαίτερη αυστηρότητα επικρίνει τους φανατισμένους πιστούς, οι οποίοι, όπως σημείωσε "είναι ικανοί να καταστρέψουν, να κτυπήσουν και πιθανώς να λυντσάρουν τους υβριστές στο όνομα της πίστης. Τι θλιβερό. Αλλά και πόσο επίκαιρο. Ο Χριστός αποδοκιμάζει τη μέθοδο τους"!

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο ιεράρχης στα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής, την χαρακτήρισε "μαύρη νύκτα"!...

Δεν αποδέχεται ενοχή ο Κάρατζιτς για τον πόλεμο στην Βοσνία




Υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά θα έπρεπε να λαμβάνει «επαίνους για το ότι έγιναν τα πάντα για να αποφευχθεί ο πόλεμος» ξεκίνησε την υπεράσπισή του ο Ράντοβαν Κάρατζιτς ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης την Τρίτη, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Ο Κάρατζιτς είναι ένας εκ των τριών Σέρβων ηγετών που οδηγήθηκαν στη Χάγη για τον αιματηρό πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας -η δίκη του Ράτκο Μλάντιτς ξεκίνησε φέτος ενώ ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς πέθανε το 2006 χωρίς να ολοκληρωθεί η δίκη του.

Η εισαγγελία επιρρίπτει στον Κάρατζιτς ευθύνη κυρίως για τους βομβαρδισμούς στο Σαράγεβο αλλά και κεντρικό ρόλο στην σφάγη της Σρεμπρένιτσα.

«Αντί να κατηγορούμαι, θα έπρεπε να λάβω επαίνους για όλα τα καλά που έχω κάνει» είπε την Τρίτη στο Δικαστήριο ο Κάρατζιτς, αρνούμενος την ενοχή του. «Έκανα κάθε τι ανθρωπίνως δυνατόν να αποφευχθεί ο πόλεμος και πέτυχα στο να μειώσω τα βάσανα για όλους τους αμάχους» είπε.

«Προχώρησα αρκετές φορές σε μονομερή παύση πυρός και σταμάτησα πολλές φορές τον στρατό μας ενώ ήταν κοντά στη νίκη» υποστήριξε.

Πηγή: difencenet

Πως θα πάρουμε πίσω την Ιθάκη μας!!




Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους ¨μνηστήρες¨.
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.
Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ....