English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Χάθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ και έζησαν 40 χρόνια στο δάσος


Ένας 82χρονος στο Βιετνάμ και ο ηλικίας 41 ετών γιος του, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη διάρκεια του πολέμου με τις ΗΠΑ, βρέθηκαν να ζουν σε δάσος της κεντρικής χώρας, δήλωσε αξιωματούχος στο Ανόι.
Ο πατέρας ήταν σε θέση να επικοινωνήσει σ' ένα βαθμό στη γλώσσα της μειονότητας Κορ, ωστόσο ο γιος του ήξερε μόνο λίγες λέξεις, δήλωσε η ίδια πηγή στην κοινότητα Τάι Τρα της επαρχίας Κουάνγκ Νγκάι.
Ο Χο Βαν Θαν εθεάθη για τελευταία φορά να τρέχει προς το δάσος με τον μικρό τότε γιο του και δυο ακόμα παιδιά, το 1973, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Νταν Τρι.
Πατέρας και γιος εντοπίστηκαν, όταν δύο κάτοικοι γειτονικού χωριού που διήνυσαν απόσταση 40 χιλιομέτρων μέσα σε δάσος για ξύλα, είδαν το δεντρόσπιτο των δυο ανδρών και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές.
Οι δυο άνδρες επιβίωσαν καλλιεργώντας λαχανικά του δάσους και κυνηγώντας ζώα. Δεν είχαν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, αναφέρει η εφημερίδα.
Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα τοπικά ΜΜΕ δείχνουν το γιο με μακριά ατημέλητα μαλλιά να φοράει ένα ρούχο φτιαγμένο από φλοιό δέντρων.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Να η ευκαιρία για ασφάλιση Οχημάτων, Καταστημάτων, Υγείας, Κατοικιών......

Στην σημερινή εποχή του βομβαρδισμού όλο και περισσότερο χαμηλών ασφαλίστρων εμείς απαντάμε με ποιότητα ασφαλιστικών παροχών, αξιοπιστίας ασφαλιστικών εταιρειών, σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές.
Επενδύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις.



Γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τον ασφαλιστή σου και να τον εμπιστεύεσαι.

Λίστα με τα 219 πρατήρια που πουλούσαν νοθευμένα καύσιμα!

Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνολικά 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί να νοθεύουν καύσιμα, ύστερα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Στη ιστοσελίδα του το υπουργείο έχει δημοσιεύσει τη λίστα  (πατήστε ΕΔΩ)  με τα πρατήρια υγρών καυσίμων που τους έχουν επιβληθεί πρόστιμα. Η νοθεία των καυσίμων έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αλλά και να κοροϊδεύουν τους οδηγούς – πελάτες τους, οι οποίοι καλούνται από τη μία να σηκώσουν το βάρος από το υψηλό κόστος αγοράς των καυσίμων και από την άλλη να πληρώσουν οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκύψει στο όχημά τους λόγω της νοθείας.


Πηγή: oneminute.gr

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Οι μισοί ασφαλίστηκαν οι άλλοι μισοί ρισκάρουν Πρόστιμο 500 ευρώ με αναδρομική ισχύ σε κάθε περίπτωση ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών

Χιλιάδες «ραβασάκια» με πρόστιμο των 500 ευρώ ετοιμάζονται στο υπουργείο Οικονομικών και θα αποσταλούν σε όσους πολίτες αδιαφόρησαν για την -νομοθετημένη- υποχρέωσή τους και άφησαν ανασφάλιστα τα οχήματά τους, εκτιμώντας ότι δε θα εντοπιστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης των περιπτώσεων αυτών οι οποίες έχουν παραβεί τη νομοθεσία η οποία ρητώς αναφέρει ότι από 15 Απριλίου του 2013 κανένα όχημα ανεξαρτήτως αν είναι ακινητοποιημένο δε θα μπορεί εφόσον φέρει πινακίδες να είναι ανασφάλιστο. Ο κάθε παραβάτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο των 500 ευρώ μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος TAXIS.
Δεν αποκλείεται όπως αναφέρεται αρμοδίως, να μην χρειαστεί ούτε αυτό και να υπάρξει συμψηφισμός μέσω των φορολογικών δηλώσεων καθώς η μέθοδος αυτή είναι πιο εύκολη για το νέο μηχανοργανωμένο σύστημα των φορολογικών ελέγχων ενώ και απαλλάσσει και τους υπόχρεους από την ηλεκτρονική αναζήτηση ηλεκτρονικού παραβόλου και εν συνεχεία την πληρωμή τους στις εφορίες. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας του υπουργείου δείχνουν ότι είναι πολλοί αυτοί που αποφάσισαν και τις πινακίδες να κρατήσουν και το όχημα να μην ασφαλίσουν...