English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η διαπραγμάτευση με τους Δανειστές


Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Γνωρίζετε την αξία της ... Ελλάδας; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε!


1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία....

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Βρήκαν τα 6 ΧΛΜ κλεμένων καλωδίων του ΟΣΕ. Αγνοούνται άλλα 300 ΧΛΜ καλωδίων και πλήθος μαντεμένιων καπακιών.





 ImageΠάνω από έξι χιλιόμετρα υπόγειων καλωδίων του Ο.Σ.Ε. είχε «ξηλώσει» τους τελευταίους δυο μήνες μια σπείρα εννέα Πακιστανών «κυνηγών» χαλκού  στην Βοιωτία, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των επιβατών που επέβαιναν στις διερχόμενες αμαξοστοιχίες. Η ζημιά από την δράση τους φτάνει τα 984.000 ευρώ!

Πέντε από τους δράστες ηλικίας 32, 26, 24, 23, και 21 χρόνων που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Δαύλειας με καλώδια μήκους περίπου δυο χιλιομέτρων τα οποία είχαν φορτώσει σε δυο αυτοκίνητα. Άλλοι τέσσερις ομοεθνείς συνεργοί τους δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και αναζητούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές και διακεκριμένες φθορές και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων...

Έγγραφα αποκάλυψη απο Spiegel: "'Ολοι ήξεραν ότι το ευρώ ήταν χαμένο εξ αρχής"






Image
 Νέα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι η κυβέρνηση του Helmut Kohl γνώριζε ότι το ευρώ θα αποτύχει και επόμενως προέβη σε ψεύτικη κατάθεση προς το Συνταγματικό Δικαστήριο! Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Helmut Kohl είχε λάβει πλήρεις και τεκμηριωμένες εκθέσεις που ανέφεραν ότι το ευρώ ήταν καταδικασμένο σε αποτυχία, σύμφωνα με στοιχεία μυστικών αρχείων που παρουσίασε το Spiegel...

Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους στην Πάτρα!!!


Επιχείρηση αυτοάμυνας των κατοίκων της περιοχής Ιτεών της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία από 3 Αφγανούς του 30χρονου Αθανάσιου Λαζανά.
Σήμερα μετά την κηδεία του άτυχου Έλληνα πολίτη ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής κινήθηκε απειλητικά προς το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα από τους μετανάστες και προειδοποιούν τις αρχές ότι αν δεν εκκενώσουν αμέσως το χώρο θα αναλάβουν να τους διώξουν οι ίδιοι οι πολίτες.
Στην Πάτρα αυτή την στιγμή βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 λαθρομετανάστες που στοιβάζονται σε διάφορα καταλύματα, κυρίως στο παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής. Κυρίως Κούρδοι και Αφγανοί, έχουν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα εγκληματικότητας και υγειονομικής βόμβας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι τρεις λαθρομετανάστες διαπληκτίστηκαν φραστικά με το θύμα, έξω από το σπίτι του.
Στη συνέχεια, σε μικρή απόσταση από το σημείο του διαπληκτισμού και ενώ ο 30χρονος ακολουθούσε
τους τρεις δράστες, διαπληκτίστηκαν ξανά και οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού, κατάφεραν έξι τουλάχιστον χτυπήματα με μαχαίρι στον 30χρονο και τράπηκαν σε φυγή.

Οι εξοργισμένοι κάτοικοι έχουν ήδη κλείσει την Ακτή Δυμαίων στη διασταύρωση με τον Γλαύκο. Η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική ενώ υπάρχουν  και κάτοικοι της περιοχής που εισηγούνται τον αποκλεισμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Σημειώνεται ότι στην Πάτρα έχουν συγεκντρωθεί χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι καθημερινά προβαίνουν σε ληστείες επιθέσεις, κλοπές και άλλου είδους εγκληματικές πράξεις. 

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πράβδα Βελιγραδίου: "Πρώην διοικητής του UCK καλεί για ανταρτοπόλεμο στα Σκόπια"




ImageΟι τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο χωριό Dobrosin της περιοχής του Μπουγιάνοβατς- στη νότιο Σερβία, ανήκουν στην ομάδα του Τζεζάιρ Σακίρι, γνωστού ως ‘Χότζα’, πρώην οπλαρχηγού του UCK, αναφέρει η εφημερίδα ‘Πράβδα’ του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές   ο ίδιος ο Σακίρι εξέφρασε την θέση ότι θα δραστηριοποιηθεί εκ νέου.


«Μόνο η εμπειρία που έχει ο UCK, από τη σύγκρουση του Κοσσυφοπεδίου, των Σκοπίων και της νότιας Σερβίας, είναι σε θέση να αντισταθεί στα Σκόπια και στις μυστικές δυνάμεις της Σερβίας. Πρόσφατα είχα μια συνάντηση με πρώην οπλαρχηγούς του  UCK για να συζητήσουμε για την εκ νέου ενεργοποίηση των δυνάμεων μας προκειμένου να αρχίσουμε ανταρτοπόλεμο και να προστατεύσουμε τον αλβανικό πληθυσμό της περιοχής των Σκοπίων, της Κοιλάδας του Πρέσεβο και σε περιοχές όπου οι Αλβανοί βρίσκονται σε κίνδυνο και απειλούνται με εθνοκάθαρση», δήλωσε ο Χότζα, όπως σημειώνεται στην ‘Πράβδα’.

«Αυτός ο γνωστός  τρομοκράτης, που υπήρξε μέλος του Κοινοβουλίου, απειλεί συχνά με νέους πολέμους. Στο Αρασίνοβο, Τανουσέβτσι, Λίπκοβο, Βρέστη, Μαλίνο και άλλα χωριά των Σκοπίων καθώς και του Μαυροβουνίου υπάρχουν σήμερα βάσεις Αλβανών τρομοκρατών, οι οποίοι έχουν κρυμμένο οπλισμό.

Η σκοπιανή αστυνομία αυτά τα αλβανικά οχυρά τα παραβλέπει αφού  αυτά διέπονται από άλλους νόμους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Πράβδα.