English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρώτο ΚΡΑΧ είναι γεγονός........

Ενα απερίγραπτο κραχ συντελείται στις εφορίες αυτό τον καιρό, καθώς οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους που πέφτουν σαν βροχή. Από τα τελευταία στοιχεία για τις πληρωμές της δόσης του φόρου εισοδήματος (καταληκτική ημερομηνία 31/8) προκύπτει ότι, ενώ περίμεναν να εισπράξουν 4,4 δισ., στα ταμεία του Δημοσίου μπήκαν μέχρι στιγμής μόνο 1,7 δισ. ευρώ...

Η εξέλιξη είναι άκρως ανησυχητική και προμηνύει μεγάλη υστέρηση στα έσοδα του τρέχοντος Προϋπολογισμού, η οποία, όπως έχει διαμηνύσει η τρόικα, θα καλυφθεί με λήψη νέων μέτρων, ίσου ύψους με τις απώλειες που θα καταγραφούν.
Το κάθισμα στη φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων διαπιστώθηκε από την προηγούμενη πρώτη δόση (31/7), όπου με βάση τα στοιχεία πήγαν να πληρώσουν μόνο οι οκτώ στους 10 Ελληνες. Η φορολογική λαίλαπα, πρωτοφανής για δυτική χώρα, έχει «στεγνώσει» τους Ελληνες φορολογουμένους, οι οποίοι αφήνουν τις οφειλές να γίνουν ληξιπρόθεσμες και κατόπιν σπεύδουν στις εφορίες για να υπαχθούν σε ρύθμιση με πολλές δόσεις...

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Εντός Ελλάδος γιορτάζεται η σφαγή των Ελλήνων το 1922!!

Απίστευτη πρόκληση συνιστά η δημοσίευση από την εφημερίδα Μπιρλίκ η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με το τουρκικό προξενείο, άρθρου για την επέτειο της νίκης των Κεμαλικών στρατευμάτων έναντι των Ελλήνων το 1922 μαζί με την δημοσίευση της επίσημης αφίσας του τουρκικού Γενικού Επιτελείου για αυτή την επέτειο.
Ως αν πρόκειται για εφημερίδα η οποία κυκλοφορεί στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα ο γενικός διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας  Ιλχάν Ταχσίν ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του με την προκλητική δημοσίευση άρθρου για την 90η επέτειο της νίκης των Τούρκων επί των Ελλήνων στην Μ. Ασία η οποία ταυτίζεται με τη μεγάλη εθνική μας τραγωδία της καταστροφής και του ξεριζώματος του Μικρασιατικού Ελληνισμού..
Η συγκεκριμένη εφημερίδα θέλοντας να τιμήσει την 30η Αυγούστου ημέρα της νίκης στην Τουρκία δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο συνοδευόμενο από την επίσημη αφίσα του τουρκικού Α/ΓΕΕΘΑ με τον τίτλο «Ας είναι χαρούμενη η γιορτή της νίκης μας της 30ής Αυγούστου».
Ακολουθεί η ανακοίνωση της εφημερίδας,
"Εκφράζουμε ως οικογένεια της εφημερίδας Μπιρλίκ τις πιο εγκάρδιες ευχές και συγκινημένοι συγχαίρουμε το Τουρκικό Έθνος για την Γιορτή της Νίκης της 30ης Αυγούστου που κερδήθηκε υπό την ηγεσία του μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με τους συμπολεμιστές του και τους άγιους μάρτυρες μας που κατέγραψαν ένα θρύλο."
Ιλχάν Ταχσίν – Γενικός Διευθυντής Έκδοσης της Μπιρλίκ

Image
Είναι πραγματικά απίστευτο...

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η γελιογραφία της ημέρας


Εντολή Σαμαρά: Εξοντώστε τους αγρότες!!!

Μείωση στην επιστροφή ΦΠΑ, αύξηση των εισφορών ΟΓΑ και κατάργηση δύο συντάξεων, θα πλήξουν το εισόδημα των αγροτών

Σχόλιο - εισαγωγή ιστολογίου: Πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,...
εκτελεί την αγροτική ζωή της χώρας. Άλλωστε, είχε δεσμευθεί πως πρώτη του φροντίδα θα ήταν οι αγρότες. Και το αποδεικνύει μέσα από τα οικονομικά μέτρα πολιτικής αλητείας που επιβάλει στους αγρότες, καταδικάζοντάς τους σε μεγαλύτερη φτώχεια. Βέβαια, την ίδια στιγμή κι ενώ όλοι αποδέχονται πως η χώρα εισάγει και τις τροφές της, είναι εντελώς αψυχολόγητη η συγκεκριμένη ενέργεια της ανθυποκυβέρνησης των τροϊκανών μαριονετών, αφού ενώ γνωρίζουν το τροφικό πρόβλημα που έρχεται καλπάζοντας, την ίδια στιγμή φροντίζουν να διώξουν από την αγροτική τους υφιστάμενους ή να μειώσουν την αγροτική παραγωγή της χώρας... Η συγκεκριμένη πολιτική στρατηγική μόνο έναν σκοπό μπορεί να εξυπηρετεί: την πλήρη εξάρτηση της χώρας ακόμη και σε τρόφιμα, από τους τροϊκανούς "εταίρους". Προφανώς η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, θέλει να επιταχύνει τις διαδικασίες της πλήρους υποταγής της και σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ την αγροτική ζωή της χώρας, στερώντας από την ίδια την χώρα ένα στρατηγικό όπλο και μία σημαντική οικονομική παρακαταθή (παρακαταθήκη ζωής, κυριολεκτικά) την οποία στοχεύει προκειμένου να βρει χρήματα η κυβέρνησή του....

Δημήτρης Καζάκης - Χρήστος Λογαρίδης


Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αρχίσανε τα όργανα υπο το βάρος των εξελίξεων που έρχονται ραγδαία.

Ο Προβόπουλος πρέπει να λογοδοτήσει για τα "βρώμικα" 207 δισ ευρώ...


Τι ανακοίνωσε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης εξαπολύοντας επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας αλλά και κατά του οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη...
Επίθεση μέσω της σελίδας του στο Facebook εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης καλώντας τον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να ζητήσει απολογία  από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αφορμή ήταν η είδηση ότι μαύρο χρήμα ύψους 207 δισ. ευρώ έφυγε από την Ελλάδα μεταξύ 2003 και 2011. Η παρέμβαση του έγινε λίγες ώρες μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας με βασικό θέμα το "πως φτάσαμε στο ΔΝΤ".
Ο κ. Καρχιμάκης ζητά από τον Οικονομικό Εισαγγελέα να ζητήσει εξηγήσεις μόνο από τους πολιτικούς προϊσταμένους, αλλά και από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος κρίνεται υπεύθυνος για τον έλεγχο καταθέσεων ύψους 207 δισ. ευρώ, που προέρχονταν από εγκληματικές ενέργειες, διαφθορά και φοροδιαφυγή, για το διάστημα 2003-2011.
Απευθυνόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τον ρωτά μέσω Facebook και τον καλεί να μην "κάνει την πάπια", όπως γράφει χαρακτηριστικά:..