English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ροζ πανσέληνος σήμερα!!!!

Η πανσέληνος θα είναι έξω όλη τη νύχτα και θα λάμπει κοντά στο αστέρι Spica (Στάχυς), το λαμπρότερο αστέρι στον αστερισμό της Παρθένου. Το άλλο δυνατό φως δεν θα είναι από αστέρι, αλλά από τον πλανήτη Κρόνο.
Απολαύστε τη…
Ελάτε να βρούμε στίχους που να μιλούν για το φεγγάρι..
"Μα έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία
είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα..
δεν νοιώθω θλίψη μα μου 'χει λείψει
το λάγνο ψέμα σου που τα'κανε όλα ωραία.."
Χάρις Αλεξίου...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ " Η ΔΡΑΚΕΙΑ"

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή των Βαϊων, μετά την λειτουργία της εκκλησίας. Τα εγκαίνια θα γίνουν στα γραφεία του Συλλόγου, που στεγάζονται στην κοινότητα (πάνω όροφος).
Σας περιμένουμε!

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ


Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων

            Τώρα που ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανακάλυψε ο κ. Χρυσοχοίδης το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και της συνεπακόλουθης εγκληματικότητας. Μόνο που το πρόβλημα είναι υπαρκτό και ορατό εδώ και χρόνια, αλλά οι δήθεν προοδευτικοί και εκσυγχρονιστές εγκέφαλοι δεν ήθελαν να το δουν. Ήσαν τυφλωμένοι και στρουθοκαμήλιζαν, διότι τους είχε γοητεύσει η εισαγόμενη ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας. Το πρώτο ζητούμενο λοιπόν δεν είναι η δημιουργία στρατοπέδων για τους παράνομους μετανάστες, αλλά η αλλαγή ιδεολογίας. Να απορρίψουμε την πολυπολιτισμικότητα , όπως έκαναν  οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και άλλοι και να επανέλθουμε στην ιδεολογία του εθνικού κράτους που επιβάλλει το Σύνταγμά μας και αποτελεί την επιθυμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ….

 
Τι είπαν τα καθάρματα για τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε



Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Προωθούν νόμο με τον οποίο απαλλάσουν τη Μειονότητα της Θράκης από το 80% των προστίμων!

Ενα εξόχως αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που αποτελεί κατάφορη παραβίαση της ισονομίας και ισοπολιτείας στην Ελλάδα, αποτέλεσμα των πρόσφατων επαφών του ΓΑΠ με τον Ερντογάν, με σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων της μειονότητας από το ΠΑΣΟΚ!






Πρέπει να τα πάρουμε απόφαση. Ζούμε σε μια χώρα, που δυστυχώς ταίρι της δεν θα βρεθεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Παπακωνσταντίνου (ΥΠΕΚΑ) που σας παρουσιάσαμε με ανάλογα άρθρα στους AegeanTimes.gr και αφορούσαν στην «κάλυψη» της ΔΕΗ, αλλά και της κυβερνητικής αναλγησίας, αναφορικά με την είσπραξη της χρέωσης ΥΚΩ, έρχεται σήμερα νέο χτύπημα.

Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Αυτή την φορά, ιθύνων νους ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, κ. Αχμέτ Χατζή Οσμάν, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την κατάθεση του νέου οικοδομικού κανονισμού (από τον κ. Παπακωνσταντίνου και με εισηγητή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή τον κ. Σηφουνάκη), ζήτησε να συμπεριληφθεί τροπολογία, η οποία αφορά τον μειονοτικό πληθυσμό της Θράκης και «αξιώνει» την μεροληπτική αντιμετώπιση, στο όνομα των μειονοτήτων, και την καταβολή του ενιαίου προστίμου κατασκευής αυθαιρέτων, που επιβάλλεται σε όσους κατέχουν αυθαίρετα...