English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Pravda: “Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν τον Γ’ΠΠ”


“Το επόμενο μέρος του σεναρίου εκείνου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εμπρηστές έχουν βάλει μια παγκόσμια πυρκαγιά, έχουν κηρύξει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώνοντας τις περιφερειακές συγκρούσεις σε ένα ενιαίο σύστημα αστάθειας”.

“Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι εχθρός των ΗΠΑ; Και όμως, οι Αμερικανοί κατάφεραν στη χώρα αυτή ένα θανάσιμο πλήγμα μέσω των αξιολογήσεων της δανειοληπτικής της πιστότητας, πυροδοτώντας έτσι την κρίση της Ευρωζώνης, η οποία απειλεί σήμερα και αρκετούς άλλους ευρωπαϊκούς λαούς”.

Ο Yevgeny Fyodorov, Ρώσος οικονομολόγος, πολιτικός επιστήμονας και μέλος της Δούμας (ρωσικού κοινοβουλίου), κατέθεσε στην εφημερίδα Pravda την άποψή του για τη σημερινή κατάσταση στον κόσμο.

Κατά τη γνώμη του, και σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει, οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζουν το έδαφος για την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου...

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!


PRAVDA:«Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ»


Πριν από δύο χρόνια, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να βγει από την κρίση με τη βοήθεια της Ρωσίας. 

Σήμερα, ρωσικές επενδύσεις στη χώρα αναπτύσσονται και δίνουν ανάσα στις οικονομίες πολλών περιοχών της Ελλάδας, όπως οι βόρειο-ανατολικές περιοχές. Οι Ρώσοι επενδυτές προσελκύονται κυρίως από φθηνά ακίνητα, τουρισμό και ιδιοκτησία που μπορούν να αγοράσουν από το κράτος.
«Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει μόνο στη Ρωσία το πράσινο φως, και τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ένας επιχειρηματίας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Δημόσιων Οργανισμών της Ρωσίας, δήλωσε.

“Εάν η Ελλάδα αναζητά ρωσικές επιχειρήσεις, μπορώ να σας πω ότι από τον Οκτώβριο του επόμενου έτους, η Ελλάδα θα γίνει μια ευημερούσα χώρα,” ανέφερε στο BBC ο Σαββίδης, πρώην βουλευτής της Ρωσικής Δούμας.
«Η Ρωσία δεν έχει γυρίσει την πλάτη της στην Ελλάδα εδώ και χίλια χρόνια, και φυσικά, δεν θα το κάνει τώρα», είπε ο αξιωματούχος....