English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ 2η Μέρα!


Ξεπέρασε τον Γκούμα. Ο καλύτερος και πολυτιμότερος παίχτης όλων των εποχών!! Τι θα πει Μπαρτσελόνα!!!

ΟΧΙ σε όλους τους Μνημονιακούς Πολιτικούς Σχηματισμούς ΟΧΙ σε Άκυρα και Λευκά!!

Σας παραθέτουμε τις απόψεις για τις επερχόμενες Εκλογές του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Πολιτών (ΣΠΙΘΑ).

To Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη πήρε την σοφή απόφαση να μην λάβει μέρος σε αυτές τις εκλογές παρωδία του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού μας συστήματος.

Πήρε την ορθή απόφαση να μείνει πάση θυσία πλάι στον Ελληνικό λαό έξω απ' την Bουλή απ' τις 7 Μαΐου και μετά, στις δύσκολες καινούργιες μέρες που έρχονται, όταν η σημαδεμένη τράπουλα θα έχει εντέχνως ανακατευτεί, όταν θα έχουν καταγραφεί οι νέοι πολιτικοί συσχετισμοί και όταν ο καθένας θα έχει υποκριτικά πλέον αναλάβει τον καινούργιο του ρόλο.

Παρόλα αυτά ο Ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του στις 6 Μαΐου.

Τον καλούμε ευθέως να τιμωρήσει, να καταψηφίσει και να στείλει στο χρονοντούλαπο της μαύρης Ελληνικής πολιτικής ιστορίας τα προδοτικά κόμματα που έφεραν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ευρώπη, τα προδοτικά κόμματα που έφεραν ή στήριξαν το μνημόνιο στην Ελλάδα και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων γενιών, που ξεπούλησαν τον εθνικό πλούτο της χώρας, που εξαφάνισαν και λεηλάτησαν και το παραμικρό ίχνος κοινωνικού κράτους και κοινωνικής πολιτικής που είχε απομείνει στην χώρα, που συμπίεσαν τις ζωές της μεσαίας, μικρομεσαίας και μικρής τάξης οδηγώντας την στην εξαθλίωση...

Ο Σύριζα ...Καλοδέχθηκε τον υιό της τσατσάς στα ψηφοδέλτιά του τον... Τατσόπουλο !


Τυχαίο ; δεν το νομίζω !
Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές θα είναι και ο γνωστός συγγραφέας-δημοσιογράφος Πέτρος Τατσόπουλος,που το eglimatikotita μαζί με το hellas orthodoxy είχαν βγάλει στη φόρα…την αισχρή δήλωση που είχε κάνει για τον Κολοκοτρώνη.
Ο κ. Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ας θυμηθούμε τι είχε γράψει…

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ!!!

Προσπαθώντας να βρούμε διάφορα παραδείγματα αντρών που με τους αγώνες τους, την σκληρή τους δουλειά, την επιμονή, την θέληση, και την ταπεινώτητα, χαρίσματα που τους έκαναν να ξεχωρίζουν από άλλους, βρίκαμε σαν ποιό τρανό παράδειγμα τον Νίκο Γκάλη.
Ο Νίκος Γκάλης στην αρχή της καριέρας του στη χώρα μας ήταν ένας αθλητής που ξεχώριζε βέβαια στην ομάδα που πρωτοέπαιξε μπάσκετ, τον Άρη αλλά καθόλου γνωστός σε όλους του Έλληνες.
Χρόνο με τον χρόνο και με πολύ σκληρή δουλειά κατάφερε να πάρει στους όμους του όλο αυτό το οικοδόμημα που βλέπουμε σήμερα και έτσι να κάνει την Ελλάδα γνωστή σαν Παγκόσμια Μπασκετική δύναμη.
Ο ίδιος απόλαυσε με τον πιο πλούσιο τρόπο την αγάπη όλων των Ελλήνων και όχι μόνο.
Ας δούμε μέσα από αυτό το λαμπρό παράδειγμα τους εαυτούς μας κι ας φροντήσουμε να δώσουμε στην Ελλάδα μας την θέση που της αρμόζει στο Παγκόσμιο στερέωμα.
Να είστε σίγουροι ότι θα δούμε και στην Πολιτική να αναδεικνύεται ένας  Νίκος Γκάλης αρκείνα τον αναζητήσουμε.
Καθημερινά θα σας παρουσιάζουμε κι ένα Video αυτού του Θρήλου του Ελληνικού Αθλητισμού.


ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!!


Εσκεμένα κρύβουν την πραγματικότητα και παρουσιάζουν τις εμετικές παρουσιάσεις τους στις συγκεντρόσεις μεγαλειώδδεις τα μεγάλα μέσα μαζικής αποβλάκοσης. Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται!!!
Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο στη Ν. Σμύρνη από babisflou

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Έτοιμοι για Νέα " Ίμια " στο Αιγαίο οι Τούρκοι.........

Στήνουν «Νέα Ίμια» στο Αιγαίο οι Τούρκοι«Νέα Ίμια» -αλλά στο Βόρειο Αιγαίο- ονειρεύονται οι «πασάδες» της Άγκυρας, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία της Ελλάδας. Στόχος των προκλητικών Τούρκων, όπως γράφει το περιοδικό «Επίκαιρα», αυτή τη φορά είναι η ελληνική βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδόξερα στο Θρακικό Πέλαγος, η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, σε ένα στρατηγικής σημασίας σημείο για τη χώρα μας.
Η τελευταία πρόκληση των Τούρκων στη Ζουράφα έγινε στις 7 Απριλίου 2012. Την ημέρα εκείνη είκοσι περίπου τουρκικά αλιευτικά σκάφη με τη συνοδεία τουρκικής ακταιωρού εισέρχονται παρανόμως στα ελληνικά χωρικά ύδατα και προσεγγίζουν τη βραχονησίδα Ζουράφα, στο Θρακικό Πέλαγος...

Το ψηφοδέλτιο για τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» στη Μαγνησία!

ellines
Υποψήφιοι στη Μαγνησία στους «Ανεξάρτητους Ελληνες» είναι οι: Αλεξίου Κων/νος επιχειρηματίας, Αναστασίου Αθανάσιος εκπαιδευτικός τεχνολόγος ηλεκτρονικός μηχανικός, Γιάννα Δέσποινα (Μπέττυ) δημοσιογράφος, Νέστορας Ιωάννης περιβαλλοντολόγος, μεταλειολόγος-μηχανικός, Πολύζου Μαρία ελεύθερη επαγγελματίας, Χρηστάκης Χρήστος επιχειρηματίας και Χρυσοβελώνη Μαρίνα δικηγόρος.
Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία. Αύριο Παρασκευή, τα μεσάνυχτα, λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφίων των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου. Το Πρωτοδικείο Βόλου θα μείνει ανοικτό έως τα μεσάνυχτα για την παραλαβή των αιτήσεων.
Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δημήτρη Αλεξόπουλου ορίστηκαν τα 336 εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας, για τη διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, τα τέσσερα εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών, που θα λειτουργήσουν στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου - Λ. Βύρωνος), καθώς και ένα εκλογικό τμήμα φυλακών Κασσαβετείας στο Αϊδίνι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ!!!!


Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Tο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος απέκτησε το κύπελλο του Λούη



Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ανακοινώνει ότι απέκτησε το Ασημένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Bréal, για τον Πρώτο Μαραθωνιονίκη, τον Έλληνα Σπύρο Λούη, και το οποίο του απονεμήθηκε κατά τους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα, το 1896» αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος.

«Θα μοιραστούμε το Ασημένιο Κύπελλο με το κοινό και θα λειτουργεί ως τεκμήριο της ιστορίας, της κληρονομιάς και του σθεναρού πνεύματός μας», αναφέρει ο Ανδρέας Κ. Δρακόπουλος, Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και καταλήγει ότι «ελπίδα μας είναι ότι θα εμπνεύσει και θα αναζωπυρώσει την περηφάνια των Ελλήνων, όπως έγινε και με τη νίκη του Σπύρου Λούη, την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης των πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων»

Παπανρέου στη Βυτίνα: Είναι προκλητικό να ψάλλει την ζωή εν τάφω ο άνθρωπος που ενταφίασε την Ελλάδα…

Παπανδρέου στη Βυτίνα: Δεν είμαι άθεος, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος!Σε πραγματικό Γολγοθά εξελίχθηκε η τριήμερη απόδραση του Γιώργου Παπανδρέου στην Γορτυνία της Αρκαδίας για τον εορτασμό του Πάσχα.
Ο τέως πρωθυπουργός δεν γνώρισε μόνο την απόλυτη περιφρόνηση των κατοίκων της περιοχής, αλλά δέχτηκε και φραστικές επιθέσεις ακόμη και τη νύχτα της Ανάστασης εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Τρύφωνα στην Βυτίνα.
Εξοργισμένοι πιστοί που τον είδαν να φτάνει συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άντα και φρουρούμενος από δέκα περίπου άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας άρχισαν να του φωνάζουν «ντροπή σου, έχεις το θράσος και κυκλοφορείς».
Αν και ο ίδιος δεν συνηθίζει να απαντά αντέδρασε μόνο την στιγμή που κάποιος πιστός του φώναξε: «Τι δουλειά έχει ένας άθεος μέσα στην εκκλησία….». Ο Γ. Παπανδρέου εμφανώς ενοχλημένος με την κουβέντα που του είπε αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί: «Δεν είμαι άθεος είμαι χριστιανός ορθόδοξος, όπως και εσύ»...

Αλέξανδρος Κορυζής 18 Απριλιου 1941:Eίπε ΟΧΙ στους Γερμανούς εισβολείς και αυτοκτόνησε...

Είναι πραγαματικότητα το γεγονός πως η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ως προς τις ένδοξες στιγμές της. Στις 18 Απριλίου 1941 ένας Τραπεζίτης ο Αλέξανδρος Κορυζής είπε ΟΧΙ για δεύτερη φορά, στους Γερμανούς εισβολείς και καταγράφτηκε στους ένδοξους πολιτικούς της Ελληνικής Ιστορίας.
Διαβάζουμε απο το αφιέρωμα του sansimera.gr


Γεννήθηκε το 1885 στον Πόρο και καταγόταν από αρβανίτικη οικογένεια πολιτικών. Τα εγκύκλια μαθήματα τα διδάχθηκε στον Πόρο και την Αθήνα. Το 1903 διορίσθηκε στην Εθνική Τράπεζα, ενώ παράλληλα σπούδαζε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε μέρος στους Βαλκανικούς Πολέμους ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και τιμήθηκε για τη δράση του.
Μετά την αφυπηρέτησή του ανήλθε ταχέως τα κλιμάκια της Εθνικής Τράπεζας και το 1921 έφθασε στο βαθμό του οργανωτικού διευθυντή. Με την ιδιότητά του αυτή διατέλεσε οικονομικός σύμβουλος του Ύπατου Αρμοστή στη Σμύρνη Αριστείδη Στεργιάδη και οργάνωσε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη μικρασιατική πόλη....

Ο Άκης στη φυλακή αλλά οι Γ.Παπανδρέου-Ε.Βενιζέλος έδωσαν τα ρέστα: 700 εκατ.!







Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι το σκάνδαλο των υποβρυχίων Τype 214 (σε οικονομικό επίπεδο, τονίζουμε και όχι σε επίπεδο επιχειρησιακής αξίας ή αναγκαιότητας της προμήθειας) ήταν συνεχές και αγγίζει όλες τις κυβερνήσεις από τον Οκτώβριο του 1998 μέχρι σήμερα, φέρνουμε στην δημοσιότητα. Ένα ντοκουμέντο που «στραγγαλίζει» κατά κύριο λόγο πολιτικά τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ: Του Κ.Σημίτη, αλλά και του Γ.Παπανδρέου. Αλλά δημιουργεί και μείζονα ερωτήματα για τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και επικεφαλή της προεκλογικού αγώνα της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ το πρόβλημα του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε.Βενιζέλου, όσο και αν «σφυρίζει αδιάφορα» είναι πολύ μεγαλύτερο: Υπέγραψε την σκανδαλώδη νέα σύμβαση, την έφερε στη Βουλή και απέσπασε με την προσκόμιση ελλειπών ή παραπλανητικών στοιχείων την ψήφο του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ.
Η επιστολή που φέρνουμε στην δημοσιότητα αποδεικνύει την λεηλασία του ελληνικού κράτους στην περίπτωση των υποβρυχίων καθώς είναι η πρωτότυπη επιστολή της TKMS με την οποία χαρίζονται "δύο ολοκαίνουρια υποβρύχια Τype 209" στο Π.Ν. σε αναθεώρηση της σύμβασης Neptune II, (η προσφορά αφορούσε δύο νέα Type 209/1400 στην έκδοση που έχει παραλάβει και η Νότιος Αφρική, αλλά με σύστημα AIP) τα οποία δωρεάν υποβρύχια, επτά μήνες αργότερα πληρώθηκαν σε μετρητά 515 εκατ. ευρώ συν 250 εκατ. ευρώ σε λοιπά κόστη!...

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΣΙΓΗΣΕ Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΥ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΥ


Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα το πρωί και μεταφέρθηκε στο Υγεία. Εκεί οι γιατροί μετά από προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά τελικά "έφυγε" από πνευμονικό οίδημα.
Σημειώνεται ότι σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο πέθανε ο Νίκος Παπάζογλου.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος γεννήθηκε στην Αγία Mονή, μια συνοικία έξω από τα Τρίκαλα -από την οποία καταγόταν η μητέρα του- στις 2 Απριλίου του 1948. Μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, τον οποίο γνώρισε στα 29 του χρόνια. Μέχρι τα 16 του νόμιζε πως είχε σκοτωθεί στον ανταρτοπόλεμο, όταν ήρθε ένα γράμμα το οποίο έλεγε πως ζει στην Ρουμανία. Ο πατέρας του καταγόταν από ένα χωριό της Καρδίτσας το Καππά....