English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Θρηνεί ο Βόλος

  • 2622
     



 Θρηνεί ο Βόλος!
Ράγισαν καρδιές χθες στο Βόλο, στην κηδεία του 7χρονου, Νίκου Τζιλοπάνου, ο οποίος έπεσε από τσιμεντένιο τοίχο στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, όπου έπαιζε με το αδελφάκι του και άλλα παιδάκια.
Ο άτυχος μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και υπέκυψε στα τραύματά του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ!

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!
Κατερίνα Μουντή Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων Υποδομών Διεύθυνση Πληροφορικής Τμήμα ΙΙΙ Τηλ.: 210 2125332, 210 2125332 210 2125332 , 210 2125332 FAX:210 2019611 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !! ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ. Α Ρ Κ Ε Τ Α Α Ν Ε Χ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ....
ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!! ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ (ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ) ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ! Η επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία αφλατοξίνη βρέθηκε σε ελέγχους κρατικών εργαστηρίων, ενώ είχε περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους των εταιρειών. Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού. H συνωμοσία σιωπής για την προστασία του καρτέλ. «Φρέσκο» γάλα, μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1 έχει ανιχνευθεί σε δύο κορυφαίες εταιρείες από τα κρατικά εργαστήρια ελέγχου, ενώ οι ίδιες οι βιομηχανίες στους δικούς τους ελέγχους το είχαν βγάλει...καθαρό! Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο, που αποκαλύπτεται σήμερα από το «Π», έχει περιέλθει σε γνώση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά την έρευνά της για το καρτέλ των γαλακτο-βιομηχανιών, αλλά η υπόθεση έχει καλυφθεί από πέπλο σιωπής από όλες τις αρμόδιες αρχές, ακόμη και από τις δικαστικές. Τα στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού δείχνουν ότι σε παλαιότερους ελέγχους το Γάλα που θα επεξεργάζονταν δύο κορυφαίες βιομηχανίες για την παραγωγή του τελικού προϊόντος ήταν άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία: Στη σελίδα 154 της εισήγησης,...

Διασχίζοντας παράνομα τα σύνορα............



Έλαβα το παρακάτω από αξιόπιστη πηγή. Είναι αλήθεια;;;;;;;;

ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ :

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας, . .       τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.  
 
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν, . . . . . . .       κρατείστε  επ' αόριστον.  
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αφγανιστάν, . . .        τρως σφαίρα.  
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας,         θα πρέπει να φυλακιστείτε.  
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ, . . . . . .       ΘΑ υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.  
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας, . . . . . . .      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.  
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας, . . . .      ΘΑ περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάνα κελί.
Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας, . . . . . .       θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.    
Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, . . . . .       
ΠΑΙΡΝΕΤΕ:
- Μια θέση εργασίας,
- Μια άδεια οδήγησης,
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
- Πρόνοια,
- κουπόνια συσσιτίου,
- ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,
- ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
- ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,
- Δωρεάν εξόδους απo τις φυλακές και σε πολλές περιπτώσεις ...
- Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε.        
- και   ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
Και για όλα αυτά ποιος φταίει , εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έλληνα εργαζόμενε, γιαυτό σου κόβουμε τις συντάξεις τους μισθούς, ώστε να μπορεί το κράτος σου με τον πιο πάνω τρόπο, να τιμωρεί τους  παρανόμως εισερχόμενους στη χώρα σου, που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης , που διαφωνεί συμφωνώντας για την λαθρομετανάστευση.
Δεν έχουμε μίσος ή φόβο για όλους αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους μα για όλους αυτούς τους απατεώνες της πολιτικής εξαθλίωσης που όχι μόνο τα σύνορα της χώρας δεν προστατεύουν αλλά φροντίζουν όλοι αυτοί (κατατρεγμένοι παράνομοι μετανάστες) και όλοι εμείς νόμιμοι κάτοικοι αυτής της χώρας  να  είμαστε σε μια συνεχή  διαμάχη  και σφαζόμαστε καθημερινά  ακόμη και μεταξύ μας.
Για τον αγαθό λόγο της ψηφοθυρίας που δεν μπορούν να έχουν άλλο απο εμάς!!!

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Προεδρία της Δημοκρατίας τα πρακτικά της σύσκεψης του κ. Παπούλια με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς (Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο)


 Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Προεδρία της Δημοκρατίας τα πρακτικά της σύσκεψης του κ. Παπούλια με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς (Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο) και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρ. Ζώης ζήτησε από την Προεδρία να παραλάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα πρακτικά της συνάντησης του κ. Καμμένου με τον Πρόερδρο της Δημοκρατίας.
-----------------------------------------
Βόμβα Καμμένου έριξε ο Α.Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά την σύσκεψη.
Υποστήριξε ότι οι όροι που έχει θέσει ο Π.Καμμένος και τους οποίους έχει δώσει γραπτώς στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφήνουν περιθώρια συνεργασίας για την δημιουργία κυβέρνησης.
Κάτι που είχε ήδη δημοσιευθεί από το πρωί σήμερα, αλλά πάντως είχε απορριφθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί δεν είχαν γίνει δεκτοί οι όροι Καμμένου, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά πριν λίγο ο Α.Σαμαράς είπε άλλα: Ότι "συζητείται η πρόταση Καμμένου".
Γιατί: Έθεσε τρεις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης αν υπήρχε κίνδυνος χρεοκοπίας, κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος ή κίνδυνος στα εθνικά θέματα. αν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι, τότε θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού για λίγους μ΄νες!
Αύριο, πάντως, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας θα συναντηθεί με τον τον Π.Καμμένο σε μία κατ'ιδίαν συνάντηση, χωρίς την παρουσία πρακτικογράφων. Κάτι λέει αυτό, αλλά το ερώτημα παραμένει:
Πως είναι δυνατόν να πάνε σε μια τέτοια κυβέρνηση, όταν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει τεράστια λαϊκή αντίδραση με ανεξέλεγκτες συνέπειες; Κάτι που απασχόλησες τους τρεις σήμερα στην σύσκεψη με τον Κ.Παπούλια. Πρακτικά, το μόνο που φοβούνται είναι η εσωτερική ασφάλεια. Φοβούνται νεκρούς...
Η σύσκεψη ορίστηκε για αύριο το μεσημέρι στις 14.00 όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Πριν από την σύσκεψη θα δει κατ'ιδίαν και χωρίς να τηρηθούν πρακτικά τους πολιτικούς αρχηγούς.
Όλους, πλην Χρυσής Αυγής. Για τους πολιτικούς αρχηγούς, το 7% των πολιτών δεν έχει λόγο σε μια τέτοια κρίσιμη διαβούλευση. Φαίνεται ότι κάποιοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ισχυροποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αφού αυτού του είδους η ... απομόνωση μόνο ευεργετικές συνέπειες μπορεί να έχει για ένα κόμμα που δεν έχει βεβαίως κυβερνητικά χαρακτηριστικά, αλλά χαρακτηριστικά διαμαρτυρίας.
Εν πάση περιπτώσει, όλοι πλέον μιλάνε για κυβέρνηση "τεχνοκρατών-προσωπικοτήτων". Μια κυβέρνηση ίσα-ίσα για να πάρουν τα λεφτά οι τραπεζίτες και να ψηφιστούν τα μέτρα 11,5 δισ. τον ερχόμενο Ιούνιο............
Πηγή : defencenet

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


...

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Κεραυνοί Αθωνικής Πολιτείας προς Ελλάδα: "Παραβιάσατε την συμφωνία πρόσδεσής μας"



Μια τελευταία ευκαιρία στο ελληνικό κράτος να αντιληφθεί ότι η πορεία σύγκρουσης με την Αθωνική Πολιτεία που έχει επιλέξει θα είναι ολέθρια για τον ίδιο τον Ελληνισμό, δίνεται από την ... απουσία κυβέρνησης!
Σήμερα, στην συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, που συζητείται το θέμα, οι ηγούμενοι 20 μονών αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία και αποφασίστηκε να μην ληφθεί απόφαση τώρα εκ του λόγου ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση για να συζητήσει το θέμα και ανανεώθηκε το ραντεβού της σύγκρουσης με την ελληνική κυβέρνηση ή της ανάκλησης των φορολογικών διατάξεων για τη νέα κυβέρνηση....

Άγιον Όρος: Ανακηρύσσεται ανεξάρτητο & καλεί ... Ρωσία!



Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή: Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδονίας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο.
Αύριο έχουμε συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, για να συζητήσει το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων των Ιερών Μονών, τα οποία βρίσκονται εκτός της χερσονήσου, το θέμα το οποίο έχει δημιουργήσεη την μετωπική σύγκρουση με την ελληνική Πολιτεία με ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την... Ρωσία να επέμβει δυναμικά!...