English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΙΝΚΑ:αρνηθείτε να παραλάβετε την Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη"




Image
 Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): "καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου"
 ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka - http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10

Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :

1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη, η οποία μάλιστα δεν έγινε δεκτή στην Αγγλία, λόγω μεγάλου και άσκοπου κόστους και των αντιδράσεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Αυτή η κάρτα προγραμματίζουν να ενημερώνεται με κάθε αλλαγή στην οικονομική κατάσταση (ακίνητα, κινητές αξίες, λογαριασμοί, οφειλές), οικογενειακή κατάσταση, κατάσταση υγείας (φάρμακα, εισαγωγές σε νοσοκομεία, κληρονομικό ιστορικό), μετακινήσεις ταξίδια κτλ.

Όλα τα προηγούμενα θα εμφανίζονται σε «ενιαία οθόνη». Αναφέρουν ότι ο ίδιος κάτοχος «θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του από το Διαδίκτυο» - λες και δεν τα ξέρει. Θα έχει όμως και το κράτος πρόσβαση και μάλιστα σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται...

Δύο τουρκικά μαχητικά F-4E κτυπήθηκαν από τους S-300PMU2! - Το ένα γλίτωσε με ζημιές


Όπως μεταδίδουν στο defencenet.gr απόλυτα έγκυρες πηγές από την Μόσχα, δύο ήταν τα τουρκικά μαχητικά που κτυπήθηκαν απλά το ένα κατάφερε να γλιτώσει καθώς πετούσε υψηλότερα και είδες την κατάρριψη του πρώτου τουρκικού μαχητικού έκανε brake και απέφυγε το κύριο ωστικό κύμα από το βλήμα, κτυπήθηκε ελαφρά, ενώ εν συνεχεία βγήκε από τον συριακό εανέριο χώρο! Πάντως η πληροφορία αυτή, συμφωνεί με τις πληροφορίες των τουρκικών ραντάρ ότι δύο μαχητικά αναγνωριστικά RF-4E, εκινούντο στην περιοχή.
Αυτή την ώρα σε κατάσταση σοκ είναι η τουρκική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού κρούσης F-4-E 2020 Terminator (αυτή την έκδοση του F-4 δίνουν οι Τούρκοι, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή πέταγαν δύο μαχητικά-ανανγωριστικά RF-4 όπως αυτά που πέταξαν επάνω από το Καστελόριζο. απλά ήταν διαφορετική η αντίδραση των Ρώσων χειριστών των συριακών Α/Α συστημάτων).
Με εξαίρεση το δίκτυο Αλ Μπαγιαντέρ του Λιβάνου, πρώτο το defencenet.gr μετέδωσε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ότι το τουρκικό μαχητικό είχε καταρριφθεί και δεν επρόκειτο για απλή συντριβή από μηχανική βλάβη...

Τραπεζική "σφαγή" μέσα στη νύχτα από την Moody's - Τρομάζει τον πλανήτη η Ελλάδα!


Tραπεζική "σφαγή" και λόγω Ελλάδας, μέσα στη νύχτα από την Moody's με την υποβάθμιση των 15 μεγάλων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών του πλανήτη και την Γερμανία να τρώει την πρώτη μεγάλη "σφαλιάρα" από τότε που ξεκινησε η κρίση με την Deutsche Bank να "βουτάει" σε επίπεδο μεσαίας αξιοπιστίας τράπεζα!
Επίσης πολλές μεγάλες αμερικανικές τράπεζες, βασικά η αφρόκρεμα της παγκόμισας αγοράς κρίθηκε από την Moody's ότι δεν θα μπορεσουν να ανταποκριθούν σε αυτά που έρχονται και ειδικότερα στην πτώση των κεφαλαιαγορών.  

Ο γενικός διευθυντής της Moody's, Γκρεκ Μπάουερ, δήλωσε ότι οι τράπεζες -Bank of America, Goldman Sachs, JPMorgan Chase - «έχουν εκτεθεί σημαντικά στην αστάθεια και το ρίσκο των μεγάλων απωλειών εξαιτίας της ρευστότητας στις αγορές και ειδικά απέναντι στην ελληνική κρίση»...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σκληρές διαπραγματεύσεις πριν το σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης!!!



ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ ΠΑΣΟΚ ΝΔ από News247

Αυστηρή προειδοποίηση Γιούνκερ σε Σαμαρά!!!





"Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων που ζητούνται από την Ελλάδα", ξεκαθάρισε στον Αντώνη Σαμαρά ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και προφανώς έτσι εξηγείται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ "σφύριζε αδιάφορα" για την επαναδιαπραγμάτευση το βράδυ των εκλογών

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στον δημόσιο αυστριακό ραδιοσταθμό Ο1. Όπως είπε, "Στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρξει μια χρονική παράταση του είπα και του ζήτησα να μην αναφέρεται σε ένα θέμα που έχει λήξει".

«Του εξήγησα πως, αναφορικά με το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα, δεν θα υπάρξει ουσιαστική τροποποίηση», δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αναφερόμενος στη συνομιλία που είχε το πρωί της Δευτέρας με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο χρονικής επιμήκυνσης του προγράμματος. «Πριν από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, είχα δηλώσει πως θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μια ενδεχόμενη χρονική παράταση. Η ύφεση είναι πιο σοβαρή στην Ελλάδα απ' ό,τι σε άλλες χώρες και θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μια χρονική επιμήκυνση του προγράμματος», διευκρίνισε ο επικεφαλής του Eurogroup.

Ο κ. Γιούνκερ αρνήθηκε πάντως να υπεισέλθει στις λεπτομέρειες μιας ενδεχόμενης παράτασης και ιδιαίτερα στην ακριβή διάρκειά της.

Το μεγαλύτερο ελληνικό νοσοκομείο αντιμέτωπο με τις καταστροφικές συνέπειες των περικοπών - video


Δυο χρόνια από την επιβολή του μνημονίου το εθνικό σύστημα υγείας βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης καθώς νοσοκομεία σε όλη τη χώρα ακυρώνουν προγραμματισμένες επεμβάσεις λόγω ελλείψεων υλικών. Ένα εφιαλτικό σενάριο που παρουσιαζόταν σαν φόβητρο, για την περίπτωση μη αποδοχής των δανειακών συμβάσεων, γίνεται πραγματικότητα λίγα 24ωρα πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η εφημερίδα Guardian βρέθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Βαλκανίων, και παρακολούθησε την αγωνιώδη καθημερινή μάχη γιατρών και νοσηλευτών