English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αλλαγές στην πιστοποίηση διαμεσολαβούντων

Διαβάστε εδώ τη νέα πράξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με την πιστοποίηση των διαμεσολαβούντων... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: nextdeal

ΕΝΩ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ΗΠΑ ... "Νεκρός ο ένας από τους δύο μητροπολίτες που είχαν απαχθεί στην Συρία"





Αυτό που πολλοί φοβούντουσαν ότι οι δύο μητροπολίτες που απήχθησαν από ισλαμιστές Τσετσένους μισθοφόρους δεν είναι πλέον ζωντανοι, φαίνεται να επιβεβαιώνεται τουλάχιστον κατά το ήμισυ:
Σήμερα στην αραβόφωνη εφημερίδα Σάρκ ελ Αούσσαντ δημοσιεύεται μαρτυρία αξιωματούχου του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, δηλαδή της επίσημης ανταρτικής οργάνωσης, ο οποίος ομολογεί ότι ο ένας (τουλάχιστον) από τους δύο μητροπολίτες (ένας Ελληνο-ορθόδοξος και ένας Συρο-ορθόδοξος) δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές.
Πρόκειται για τους Μητροπολίτη Χαλεπίου, Παύλου και τον Συρο-ορθόδοξο Μητροπολίτη Χαλεπίου Γρηγόριου Yohanna Ibrahim. Και οι δύο απήχθησαν στα τουρκοσυριακά σύνορα στις 22 Απριλίου...

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΠΛΗ ΧΑΖΗ ΛΟΓΙΚΗ...



Mια επικοινωνιακή κωμωδία που έχει στηθεί από την κυβέρνηση και μάλιστα αναμεταδίδεται και από ... υπερατλαντικά κέντρα (παρα)πληροφόρησης καλείται "Πτώση της κυβέρνησης λόγω ΕΡΤ και εκλογές".
Φυσικά, ούτε κινδυνεύει, ούτε πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση με αφορμή την ΕΡΤ.
Οι μόνοι που εξυπηρετούνται από την φημολογία είναι οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης που υποδύονται τους "αντιστασιακούς". Το ίδιο έκανε και ο Κ.Παπούλιας χθες που δήλωσε "Στεναχωρημένος και προβληματισμένος" από την κατεδάφιση της ΕΡΤ και σήμερα δήλωσε ορθά-κοφτά ότι θα υπογράψει το νομοθετικό διάταγμα.
Τέτοιες κυβερνήσεις πέφτουν μόνο όταν τραβήξουν την πρίζα αυτοί που τις ελέγχουν και αυτοί δεν το θέλουν, τουλάχιστον τώρα...

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ποινικές ευθύνες στον πρώην εργαζόμενο της CIA για τις διαρροές


Edward Snowden is NSA info leaker από stefanelonikitelo
Την δίωξη του Έντουαρντ Σνόουντεν του 29χρονου πρώην μυστικού πράκτορα της CIA, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν η κύρια πηγή για τα δημοσιεύματα, σχετικά με τα προγράμματα παρακολούθησης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών,(NSA) ζητά ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, Πίτερ Κίνγκ.
"Αν έκανε, στην πραγματικότητα τη διαρροή των δεδομένων της NSA, η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει την δίωξη του στο μέγιστο βαθμό του νόμου", ανέφερε ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής καλώντας την Ουάσινγκτον να ζητήσει την άμεση έκδοσή του από το εξωτερικό.
Ο Σνόουντεν που έχει διαφύγει και κρύβεται στο Χονγκ Κονγκ, αναφέρεται σε δημοσιεύματα ότι δεν έχει την πρόθεση να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και «προτίθεται να ζητήσει άσυλο από όλες τις χώρες που πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου και αντιδρούν στην θυματοποίηση της ιδιωτικής ζωής».
Το έκανα "για ένα καλύτερο κόσμο"...