English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ασφαλιστές σε Πόλεμο...................


Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΔΝΤ "ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΕ" ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ: "Είναι παράλογο να πληρώνει κανείς φόρους στην Ελλάδα - Η κατάσταση είναι εξωφρενική


Το ΔΝΤ εξηγεί σε ειδική μελέτη του το πώς οι Έλληνες προτρέπονται από το φορολογικό σύστημα να φοροδιαφύγουν για να επιβιώσουν. Η έκθεση καταγράφει όλες τις διαδικασίες που κυριαρχούν στο φορολογικό σύστημα και δίνει ελαφρυντικά στους Έλληνες για την επιλογή τους να αποκρύπτουν σημαντικό μέρος του εισοδήματός τους, στερώντας από το ελληνικό δημόσιο ταμείο σημαντικούς πόρους. Η έκθεση του Ταμείου, που έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό αλλά δημοσιοποιήθηκε διακριτικά πρόσφατα, αφορά τη φορολογική διοίκηση, τη φορολογία και τη φοροδιαφυγή και ουσιαστικά εξηγείται με λεπτομέρειες γιατί το να πληρώνει κάποιος φόρους στην Ελλάδα είναι παράλογο!
 Με βάση όσα αναλύονται στην έκθεση, η οποία έχει συνταχθεί από τετραμελή ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ, οι λόγοι που εντοπίζονται και για τους οποίους είναι παράλογο να πληρώσει κάποιος φόρους στην Ελλάδα είναι οι εξής:...

Ιππικοί αγώνες στην Δράκεια Πηλίου!

Οι αγώνες, που αποτελούν θεσμό πια για την περιοχή, διεξήχθησαν μετά το τέλος της θείας λειτουργίας στο εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδος, υπό την αιγίδα του Αναπτυξιακού Συλλόγου "Η ΔΡΑΚΕΙΑ", σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο του χωριού και την Δ.Ε. Αγριάς-Αρτέμιδος.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Και του χρόνου!!!!