English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΗΓΕΙΩΝ (video)!!


Την Παρασκευή (23/3) το πρωί παρακολουθούσα στη ΝΕΤ την Πρωινή Ενημέρωση και κατά τις 7.30 έπαιξαν ένα μέρος του ντοκυμαντέρ που προέβαλε η Γερμανική Δημόσια Τηλεόραση, στο οποίο μιλούσαν άνθρωποι του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Γερμανίας οι οποίοι ανέλυαν με στοιχεία και αριθμούς το πόσο κέρδισαν και κερδίζουν οι Γερμανικές επιχειρήσεις και το Γερμανικό κράτος από την κρίση της Ελλάδας και τη συνακόλουθη κρίση του ευρώ.

Έδειχνε Γερμανούς να μιλούν για τα οφέλη της Γερμανικής αστικής τάξης από την πολιτική αιματηρής λιτότητας που επιβάλλουν στην Ελλάδα, τα οφέλη που ισούνται με τις ζημιές των εξαντλημένων Ελλήνων πολιτών.

Ανέλυαν το πόσο ψεύτικος είναι ο μύθος "των Γερμανών φορολογουμένων που πληρώνουν τους Έλληνες" και ότι ουσιαστικά η αλήθεια είναι πως οι Έλληνες πληρώνουν τους Γερμανούς, των οποίων οι δουλειές αυξάνονται, οι επιχειρήσεις κερδοφορούν, η προσφορά εργασίας αυξάνεται, οι μισθοί ανεβαίνουν, κ.ο.κ., την ώρα που ο αριθμός των Ελλήνων που στριμώχνονται στα συσσίτια αυξάνεται δραματικά.

Από την Παρασκευή έψαχνα να βρω το συγκεκριμένο απόσπασμα και τελικά το βρήκα και σας το στέλνω. Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε, με στοιχεία πια, αυτό που ήδη ξέραμε ή υποψιαζόμασταν ή που ακόμα και σήμερα κάποιοι εξακολουθούν να αρνούνται... 


................