English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Και εγέννετο γάμος!!!


Οι Μερκοζί τελείωσαν τους Παπασκόνι

Με ένα σκίτσο του, ο Plantu αποτυπώνει με χαρακτηριστικό τρόπο τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρώπη
 
Το γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνει το σκίτσο του Plantu με το οποίο εικονογραφεί την ευρωπαϊκή κατάσταση.
Με λεζάντα οι Μερκοζί τέλειωσαν τους Παπασκόνι, το σκίτσο περιλαμβάνει τα πρόσωπα των Ευρωπαίων ηγετών που πρωταγωνιστούν στις ραγδαίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Άγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί δημιουργούν το δίδυμο Μερκοζί, με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αποδίδονται ως Παπασκόνι.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως σημειώνει ο Ramon Lobo, βαδίζει στα βήματα του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς μπορεί να κέρδισε την ψηφοφορία, αλλά έχασε τον πόλεμο.
Απεικονίζεται ουσιαστικά το γεγονός πως το δίδυμο Μερκοζί οδήγησε σε παραίτηση τον Έλληνα και τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Η γέννηση ενός νέου Νησιού!!

Δείτε τη γέννηση ενός ηφαιστειακού νησιού. Βρίσκετα στο νοτιοδυτικότερο των Κανάριων Νήσων
 

Eruption Closer To El Hierro by Stefanelonikitelo
Η θάλασσα βράζει. Παντού μυρίζει θείο. Ένα νέο νησί γεννιέται στα Κανάρια νησιά κοντά στο  El Hierro, ένα ισπανικό νησί στον Ατλαντικό Ωκεανό και το νοτιοδυτικότερο των Κανάριων Νήσων.

 Στο βίντεο που ακολουθεί μπορεί κανείς να δει τη γέννηση αυτού του ηφαιστειακού νησιού. Ο κάτοικοι της περιοχής έχουν αναγκαστεί να το εκκενώσουν.


 Στην περιοχή υπάρχουν πεντακόσιοι ηφαιστειακοί κώνοι, ενώ τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί 10.000 μικροσεισμοί.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σαλπάρει η ρωσική αρμάδα για Αιγαίο-Α.Μεσόγειο






Μία τεράστια αρμάδα, που αποτελείται από έξι πλοία που αποτελούν την Ομάδα Μάχης Αεροπλανοφόρου  Admiral Kuznetsov, αποπλέει σε 10 ημέρες από τον Βόρειο Ωκεανό και ξεκινάει το μακρύ ταξύδι του για την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπου θα βρίσκεται περί τις αρχές Δεκεμβρίου.
Με την προστασία αντιτορπιλικών κατευθυνομένων βλημάτων, αλλά και ανθυποβρυχιακού πολέμου κλάσης Udaloy I/II και Sovremenny και βέβαια, τουλάχιστον ενός υποβρυχίου που αθέατο κινείται πάντα κάτω από το Admiral Kuznetsov για "ενεργητική" ανθυποβρυχιακή προστασία (η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί έχει όλες τις λεπτομέρειες για την αρμάδα και των σκαφών που την ακολουθούν), η ρωσική αρμάδα έρχεται για να δώσει το "παρών" στον αγώνα ισχύος που παίζεται γύρω από τα χρυσοφόρα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Α.Μεσογείου.
Συνολικά θα παραμείνουν τρείς μήνες, θα είναι στο Αιγαίο κατά την διάρκεια των εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου και σε όλο αυτό το κρίσιμο και ρευστό διάστημα θα βρίσκονται εκεί που πρέπει να βρίσκονται, μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου και Τουρκίας...

ΜΑΛΑΚΑ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!

Ο αξέχαστος Χάρυ Κλύν αποτυπώνει με τον πιο εύστοχο τρόπο όλα τα γεγονότα που γράφουν ιστορία τα τελευταία χρόνια!!! Δείτε το σχετικό video!!