English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Είμαστε απόγονοι των προγόνων μας! Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός


"Να προσέξουμε να είμαστε οχυρωμένοι στα ιδανικά μας. Δεν θα προδώσουμε! Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί! Δεν προδίδουμε! Δεν υποχωρούμε! Δεν δεχόμαστε αιρέσεις και κακίες και σατανικά ιδανικά! Είμεθα απόγονοι των προγόνων μας... Να είστε έτοιμοι, γιατί θα δοκιμάσουμε μεγάλα δεινά. Είμαστε στο δρόμο της συντελείας... Να φροντίσουμε να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας. Να κρατήσουμε τα ιδανικά. Την Πίστη μας. Τα ήθη μας... Προσέξατε λοιπόν, να σωθούμε". Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός (25-12-2008)

Έφυγε απο τη ζωή ένας μουσικός θρύλος, " Άγγελος Σκορδίλης"

Ο Άγγελος των αγγέλων πια!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Αγγελος, είχε τεράστια ιστορία στον χωρο της μουσικης στην Ελλαδα.
Δισκοι, συναυλιες, lead guitarist σε μεγαλα ονοματα, συνεργασιες με αλλους θρυλους, ειναι ενα κομματι μουσικης ιστοριας ο ιδιος.
Παντα ασυμβιβαστος, δεν εκανε τιποτα που να συμβιβαζει στο παραμικρο τα μουσικα του οραματα και δρομους. Γι'αυτο και τα εβαλε με το κατεστημενο, τα ειπε εξω απο τα δοντια και ειχε και τις συνεπειες που αναποφευκτα δεχεσαι οταν εισαι γνησιος επαναστατης.
Ο Αγγελος ήταν ενας γνησιος επαναστατης και νοσταλγος του rock n roll, καθως και ενας απο τους καλυτερους μουσικους που εχει αναδειξει αυτη η χωρα...

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και απόλυτης καταστροφής!!!!

Προς κυβέρνηση εθνικής ενότητας, καταστροφής θα έλεγε κάποιος πολύ σωστά καθώς με αυτό το τρόπο το σχέδιο των Δανειστών θα περάσει και θα εφαρμοστεί χωρίς να ανοίξει μύτη.
Τέτοιο σενάριο πλοκής ούτε ο Φώσκολος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.
Με εντολές από συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων ο Κος Παπανδρέου έριξε την βόμβα του δημοψηφίσματος γνωρίζοντας από πριν το αποτέλεσμα μιας τέτοιας κίνησης  καθώς ουδείς από τους τριακόσιους βουλευτές δεν επιθυμούσε να βάλει σε κίνδυνο αποτέλεσμα το οποίο θα  δέσμευε την όποια νέα κυβέρνηση και την θέση της αντιπολίτευσης από κει και πέρα.
Τα δυο μεγάλα κόμματα είναι γνωστό ότι υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα, τα κόμματα όμως της αριστεράς αν το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος ήταν αρνητικό ΟΧΙ δηλαδή δεν θα είχαν με ποιόν να τα βάλουν μετά όπερ σημαίνει πως δεν θα έχουν αντιπολιτευτικό ρόλο και λόγο.
Έτσι λοιπόν ερχόμαστε σε κυβέρνηση συνεργασίας που δίνει ρόλο σε πολλούς γλυκαίνει κοιλίτσες και μυαλά  και περνούν όλα τα μέτρα που ήδη έχουν αποφασίσει ΔΝΤ & Ευρωπαϊκή Ένωση όχι μόνο για το λαό αλλά και ξεπουλήματος του Εθνικού πλούτου (Γή και Ύδωρ).
Και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα!!!!!!!
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως υπάρχει ολοφάνερα σοβαρότατο πρόβλημα ήθους που αφορά και τους τριακόσιους του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς όλοι προτάσσουν το προσωπικό συμφέρον μπροστά από το Εθνικό. Κι αν κάποιος από όλους αυτούς άλλα πιστεύει ή είναι απέναντι σε όλα αυτά δυστυχώς τον έχουν ευνουχίσει.
Μην τσιμπάτε λοιπόν!!!!!!!!!!

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Οι φίλοι μας αγαπούν!!


Παπανδρέου: Εκλογές θα γίνουν το 2013!

Πάει το Δημοψήφισμα!!!!!!

Δεύτερη Δανειακή σύμβαση!!!!!!!


Ο Βενιζέλος εκτάκτως με κοιλιακό άλγος!!!!!


Ο λαός έχει το λόγο. Δημοψήφισμα τώρα!!


Σίγουρο το αποτέλεσμα

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Γιατί κλαις, Πρόεδρε; της Νίνας Γεωργιάδου

Γιατί κλαις, Πρόεδρε;



Αρθρογράφος: ΝΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ, ΠΡΟΕΔΡΕ;

Τ’ αληθινά δάκρυα απεχθάνονται το φως της δημοσιότητας.
ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ

28 Οκτώβρη 2011

Είδα το παιδί στο αναπηρικό καρότσι να ορθώνεται.
Είδα το φάσκελο του έφηβου στους κομισάριους.
Είδα τους νέους ν’ αποστρέφουν το βλέμμα απ’ την εξέδρα του καίσαρα.
Είδα το  πένθος στα άσπρα πουκάμισα.
Είδα τη σημαία να ατενίζει το λαό.
Είδα στις μπάντες με μαύρες κορδέλες
Είδα την απόγνωση να γίνεται οργή,
την οργή να παίρνει στόμα,
το στόμα να καταριέται και ν’ απαιτεί.

ΕΠΕΛΑΣΗ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΠΡΟΕΛΑΣΗ.

Στην τελετή παράδοσης  της προεδρίας το 2005, η αποχωρούσα πρόεδρος, κ. Ψαρούδα Μπενάκη, τονίζει: «τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν», «Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται, από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων»,  «Η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης»....

Οι κυβερνήσεις νομοθετούν για το λαό. Εσείς;

Και δεύτερη ανοιχτή επιστολή του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στον Ευάγγελο Βενιζέλο σε συνέχεια της πρώτης μετά την αντιπαράθεση στο δελτίο ειδήσεων του ALTER.

Κύριε Βενιζέλο,
Σας έχω απευθύνει δημόσια, αρκετά ερωτήματα, τα οποία θέτουν σοβαρά θέματα για τον τρόπο που πολιτεύεστε. Δεν ήταν μια θεωρητική ανάλυση αλλά στοιχεία. Δεν μου απαντήσατε. Πίστευα πως ήταν η ενασχόλησή σας με την σωτηρία της χώρας που δεν σας επέτρεπε να απαντήσετε. Τελικώς δεν ισχύει. Απ ό,τι έμαθα, στείλατε απαντητική επιστολή στην Ελευθεροτυπία για άρθρο που αφορούσε την προίκα σας, όχι όμως απάντηση σε όσα σας έχω ρωτήσει. Και το κάνατε μία από τις πιο κρίσιμες μέρες των διαπραγματεύσεων για το χρέος. Βρήκατε τον χρόνο. Άρα δεν ήταν θέμα χρόνου.
Πριν προχωρήσω στα συγκλονιστικά που αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα, σας θυμίζω και πάλι πως το να απαντήσετε είναι υποχρέωσή σας. Ηθική και πολιτική. Πριν από μερικούς μήνες, όταν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κύριος Θόδωρος Πάγκαλος είπε το γνωστό «μαζί τα φάγαμε», του απάντησα με ένα πολύ σκληρό άρθρο. Ο κύριος Πάγκαλος την ίδια κιόλας μέρα ανταπάντησε με ένα δικό του πολιτικό άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στο site μου....

Κατατέθηκαν οι πρώτες προσφυγές κατά του ειδικού τέλους

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών κατατέθηκε η πρώτη αίτηση κατά λογαριασμού της ΔΕΗ στον οποίο περιλαμβάνεται το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, ενώ στο Συμβούλιο της Επικρατείας συνεχίζεται η κατάθεση προσφυγών κατά της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών με την οποία καθορίζεται ο τρόπος και η διαδικασία είσπραξης του νέου τέλους-φόρου (Ν. 4021/2011). Παράληλλα, στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κατέθεσε αίτημα πενίας (φτώχειας) ιδιοκτήτης γκαρσονιέρας που αδυνατεί να καταβάλει το νέο φόρο, αλλά δεν έχει και την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει δικηγόρο...

Πολίτες σε ρόλο … ντετέκτιβ στην Αγριά

Περιπολίες με κινητά τηλέφωνα οργανώνουν κάτοικοι της περιοχής Αγριάς, σε συνεργασία με απόστρατους αξιωματικούς, υπό τον φόβο των ληστειών και των διαρρήξεων που παρατηρούνται τελευταία στην ευρύτερη περιοχή και με αποκορύφωμα τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στον Άγιο Λαυρέντιο.


Οι κάτοικοι σκέπτονται να οργανώσουν περιπολίες, για να λειτουργήσουν αποτρεπτικά προς τους επίδοξους ληστές ή διαρρήκτες, ενώ σκοπεύουν να είναι εφοδιασμένοι με κινητά τηλέφωνα, ώστε, αν διαπιστώσουν ύποπτες μετακινήσεις, να ενημερώνουν την Αστυνομία...

ΔΡΑΚΕΙΑ: ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ;Το Οχι ανήκει στους ελεύθερους και ανεξάρτητους Ελληνες.

Με ένα άρθρο-παρέμβαση ο Μίκης Θεοδωράκης μιλά για το ζωτικό ΟΧΙ του λαού. Ζητά την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ή ακόμα και την παραίτησή του
 
Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για "να σταματήσει η ουσιαστικά πραξικοπηματική δράση της παρούσης κυβέρνησης", ή ακόμη και την παραίτησή του ζητεί ο Μίκης Θεοδωράκης.
Με δήλωσή του στην "Ελευθεροτυπία", με αφορμή την επέτειο του ΟΧΙ, αναφέρει τα σημαντικά ΟΧΙ "στην προσβολή του ελληνικού λαού".
Αναλυτικά η παρέμβασή του:
"Το Οχι του 1940 είναι μία από τις ιερότερες παρακαταθήκες του ελληνικού έθνους. Ενα ιδεώδες που θα πρέπει να το σεβόμαστε, όχι μόνο με γιορτές και παράτες, αλλά με την καθημερινή μας στάση και συμπεριφορά και που κυρίως θα πρέπει να το σέβεται και να το τιμά με τη στάση της και κάθε της πράξη η εξουσία. Το Οχι είναι κανόνας ζωής για τους κοινούς θνητούς και μέτρο αξίας και εντιμότητας για τους αξιωματούχους. Κυρίως όταν πρόκειται για θέματα και περιπτώσεις που αφορούν την τιμή και τα συμφέροντα του λαού....