English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ήρθε και η ώρα της παιδίας πως άλλωστε.....? Τέλος σε 118 Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγία σε όλη τη χώρα.

 Την τελική απόφαση για την κατάργηση και συγχώνευση νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος.
Βάσει της απόφασης καταργούνται 87 νηπιαγωγεία και 31 δημοτικά (συνολικά 118), ενώ συγχωνεύονται αντίστοιχα 12 νηπιαγωγεία και 17 δημοτικά (σύνολο 39).
Πρόκειται για το τρίτο κύμα καταργήσεων και συγχωνεύσεων. Το 2011 είχαν καταργηθεί και συγχωνευθεί 800 σχολεία σε όλη την επικράτεια και τον επόμενο χρόνο 120.
Ολόκληρη η λίστα των σχολείων που καταργούνται...

Παναγούλης: "Έχουμε Κοινοβουλευτική χούντα" Τόλόγο έχει ο λαός



Την επικίνδυνη για την χώρα συνθηματολογία που εκτοξεύουν με απερίσκεπτη ευκολία βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων ακολουθεί και ο κ. Στάθης Παναγούλης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την συμπλήρωση 39 ετών από την πτώση της χούντας των συνταγματαρχών υποστηρίζει ότι «αυτή την στιγμή στην χώρα έχουμε Κοινοβουλευτική χούντα», μιλά για «υποτελείς πολιτικούς που υπηρετούν ξένα συμφέροντα» και ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση πως «από εδώ και πέρα το Λόγο έχει ο Λαός».
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Παναγούλη έχει ως εξής:... «39 (τριάντα εννέα ) χρόνια, πέρασαν από το γκρέμισμα της χούντας του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Roger Waters για Χρυσή Αυγή και νεοναζισμό!!


ROGER WATERS - THE WALL __ MESSAGE TO GREEK FANS από CDemo83

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Roger Waters στο "Κ" της Καθημερινής.
Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Ιουλίου θα βρίσκεται στην Αθήνα για τη συναυλία του "The Wall" στο ΟΑΚΑ.
Ο διάσημος καλλιτέχνης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την ανησυχία του για την αναβίωση του νεοναζισμού και την ενίσχυση της Ακροδεξιάς σε διεθνές επίπεδο.
Το απόσπασμα της συνέντευξης:
Στο σόου του "The Wall" βλέπουμε να παρελαύνουν φασιστικά σύμβολα. Σας ανησυχεί ο νεοναζισμός;
Πρόκειται για ένα από τα πιο λυπηρά φαινόμενα. Η ανισομερής κατανομή του πλούτου και της ελευθερίας ενισχύει περισσότερο τον απομονωτισμό και το ρατσισμό της Ακροδεξιάς, κάτι που είδαμε τη δεκαετία του ’30 στη Γερμανία στη χειρότερη δυνατή μορφή ...