English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αστεροειδής περνά "ξυστά" από τη γη


Ένας αστεροειδής διαμέτρου 2,7 χιλιομέτρων θα προσεγγίσει τη Γη την Παρασκευή χωρίς να δημιουργεί κάποιο κίνδυνο, δεδομένου ότι το ουράνιο σώμα θα περάσει σε απόσταση 5,8 εκατομμυρίων χιλιομέτρων...
Ο μεγάλος αστεροειδής  ονόματι 1998qe2  θα προσεγγίσει τη Γη στο κοντινότερο σημείο στις 31 Μαΐου στις 20:59 GMT.
Ο 1998 QE2 ανακαλύφθηκε τον Αύγουστο του 1998 από αστρονόμους του ερευνητικού προγράμματος Linear στο Νέο Μεξικό για τον εντοπισμό αστεροειδών.
"Ο αστεροειδής 1998 QE2 είναι στόχος μεγάλου ενδιαφέροντος για το ραδιοτηλεσκόπιο Goldstone στην Καλιφόρνια και το τηλεσκόπιο Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο, επειδή ελπίζουμε να πάρουν εικόνες υψηλής ανάλυσης που μπορεί να αποκαλύψουν πολλά χαρακτηριστικά της επιφάνειάς του", δήλωσε ο αστρονόμος Λάνς Μπένερ ανώτερος επιστημονικός σύμβουλος του ραντάρ Goldstone.
Στις 15 Φεβρουαρίου, ένας αστεροειδής διαμέτρου 45 μέτρων είχε περάσει σε απόσταση 27.000 χιλιομέτρων από τη Γη την ίδια ημέρα που ένας μετεωρίτης είχε διαλυθεί στην ατμόσφαιρα πάνω από τη Ρωσία, τραυματίζοντας χίλια άτομα.
Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Φυσικό αντικαρκινικό φάρμακο τα κουκούτσια των βερύκοκων




Πριν λίγους μήνες άκουσα από πολύ δικό μου άνθρωπο για τη θεραπεία του καρκίνου με κουκούτσια από βερίκοκα, τα οποία στο εξωτερικό τουλάχιστον πωλούνται και σε ειδική συσκευασία. Τη μέθοδο αυτή...
ανακάλυψε αναζητώντας εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, μελετώντας ένα σχετικό βιβλίο-
 
οδηγό. Σήμερα μου εστάλη ένα κείμενο, το οποίο διαφωτίζει ακόμη περισσότερο το θέμα αυτό Για πολλούς ίσως μοιάζει "τρελό" ή απίθανο, καθώς πέρα από τις κλασσικές (έως και αυτοκτονικές) μεθόδους "αποκατάστασης" του καρκίνου, (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες ή εγχειρήσεις) δεν τους είναι γνωστή η απέραντη σοφία της φύσης, τόσο του.
 
σώματος μας, όσο και της Φύσης που μας περιβάλει. Και πως να τους είναι γνωστό όταν ζούμε την εποχή της επίσημης παραπληροφόρησης και της κερδοσκοπίας των φαρμακευτικών καρτέλ... Ας μην ξεχνάμε πως κατά τον Δρ. Χάμερ ο καρκίνος δεν είναι καν ασθένεια, αλλά ένας βιολογικός μηχανισμός επιβίωσης του σώματος σε ισχυρά ψυχο-λογικά "σοκ"... 
Φενάκη τα φάρμακα κατά του Καρκίνου;
ΣΑΒΒΑΤΟ, 28 ΜΑΡΤΙΟΣ 2009
Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ Η Λίμνη του Θανάτου

Καμερούν, Αύγουστος του 1986. Μια τρομακτική βουή σπάει την νυχτερινή ησυχία και αμέσως ένας νέφος δηλητηριώδους αερίου αναδύεται από την λίμνη Νίος,οι περισσότεροι κάτοικοι των γύρω χωριών Νίος, Σουμπούμ και Τσα πέθαναν από ασφυξία κατά την διάρκεια του ύπνου,ελάχιστοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να τρέξουν μακριά από το δηλητηριώδες νέφος βγάζοντας τα ρούχα τους για να αποφύγουν τα καψίματα από το αέριο,το πρωί όμως βρέθηκαν και αυτοί νεκροί.
Οι μαρτυρίες των λίγων που επέζησαν κάνουν λόγο για ένα έντονο αίσθημα θερμότητας, και οι άνθρωποι άρχισαν να βήχουν και να φτύνουν αίμα. Επίσης όσα ζώα βρέθηκαν εντός του δηλητηριώδους αερίου έπεσαν και αυτά νεκρά...

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αθήνα: Ανατρίχιασε ο κόσμος από την παρέλαση των Ευζώνων με τις ποντιακές στολές (βίντεο)


ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ "Η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων ήταν ... ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιστορικών"!

 
Τώρα σφυρίζει αδιάφορα η ΔΗΜΑΡ μετά την επιστολή της βουλευτού του κόμματος Μαρίας Ρεπούση ότι "Δεν υπήρξαν ποτέ γενοκτονίες Ελλήνων" και έχουν το θράσος οι συνεργάτες του Φ.Κουβέλη να υποστηρίζουν ότι «η άρνηση των γενοκτονίας των Ποντίων ήταν στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ιστορικών»!
Και προφανώς "ο συνωστισμός στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922" που είχε γράψει στο βιβλίο της Ιστορίας η ίδια, γράφτηκε στο πλαίσιο επίλυσης του κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται στους μεγάλους λιμένες παγκοσμίως!
«Είναι προσωπικές απόψεις. Ήταν στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ιστορικών» λένε συνεργάτες του κ. Κουβέλη». Αυτή την απάντηση δίνουν οι συνεργάτες του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη κληθέντες να σχολιάσουν την απίστευτη επιστολή της βουλευτού για να μην συμπεριληφθεί στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων και των Ελλήνων Μικρασιατών!
 Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!...

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Θα "πετσοκόβουν" διαρκώς μισθούς & συντάξεις!


Στο φως έρχεται ο μυστικός όρος που περιλαμβάνεται στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση έναντι της τρόικας και ο οποίος συνδέει κούρεμα του ελληνικού χρέους με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News” η οποία επικαλείται κυβερνητικές πηγές, η διαδικασία της “εσωτερικής υποτίμησης της οικονομίας”, ολοκληρωνεται φέτος με την επιπλέον μείωση μισθών και συντάξεων κατά 10-12% σε μέσους όρους.
Αυτός είναι ο κρυφός όρος δηλαδή για να ανοίξει ο δρόμος για κούρεμα του χρέους της τάξεως του 20%-30% και το οποίο χρονικά τοποθετείται στο πρώτο τρίμηνο του 2014.
Το σχέδιο για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων δεν θα γίνει με οριζόντιες νέες περικοπές αλλά με την εφαρμογή των κρυφών διατάξεων του μνημονίου όπως για παράδειγμα την κατάργηση των ελάχιστων επιδομάτων που έχουν απομείνει. Επίσης ππαύει να είναι υποχρεωτική η καταβολή πολλών επιδομάτων όπως για παραδειγμα το τεχνικό επίδομα, το νοσοκομειακό, ή το επίδομα ειδικών συνθηκών.
Οι ανατροπές αυτές αφορoύν τον ιδιωτικό τομέα αφού στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ οι νέες μειώσεις των αποδοχών θα προκύψουν έμμεσα μέσα από το σχέδιο κινητικότητας και το νέο καθεστών προσλήψεων, δηλαδή τις νέες συμβάσεις εργασίας που θα προσαρμοστούν στον κατώτατο μισθό του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή 586 ευρώ το μήνα, μεικτά.