English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Oι Κύπριοι έδειξαν στη Μέρκελ τα... μπροστινά τους: ούτε ένα ΝΑΙ στη ψηφοφορία για το νομοσχέδιο κουρέματος των καταθέσεων



Αυτό που δεν τόλμησαν ποτέ να κάνουν οι εθελόδουλοι Έλληνες πολιτικοί, έκαναν οι Κύπριοι βουλευτές: με 36 ψήφους κατά, 19 αποχές και ούτε ένα υπέρ, η κυπριακή βουλή απέρριψε το κατάπτυστο νομοσχέδιο που προέβλεπε κούρεμα των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.

Οι Κύπριοι βουλευτές έκαναν αυτό που όριζε η πατριωτική τους συνείδηση: έστειλαν τη Μέρκελ και τα σχέδια της από εκεί που ήρθε. Μίλησαν με βάση την καρδιά και την ευθύνη τους απέναντι στη χώρα και στα παιδιά της. Δεν υπέκυψαν σε εκβιασμούς. Δεν τρόμαξαν από την προπαγάνδα τρομοκράτησης. Είπαν, απλώς, όχι. Και πέταξαν το μπαλάκι πίσω... Από εκεί που ήρθε. Και τώρα η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, οι τραπεζίτες κοιτάνε με απορία: "και τώρα τι κάνουμε;".
Από τη άλλη περιμένουμε τα δόντια της Αρκούδας απο το Βορρά στην συνεδρίαση των Κοινωτικών επιτρόπων που θα γίνει στη Μόσχα παρά την άρνηση της τρόϊκας του plan B που είχε η Κυπριακή κυβέρνηση και εξέθεσε έστω και τηλεφωνικός.

Ίσως εκεί να γίνει και το ξεβράκωμα των Γερμανικών και Τροϊκανών εκγληματιών!!!
ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου