English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Χιόνια μέχρι και τη θάλασσα στο Βόλο!

Μέχρι και τα 10 εκατοστά αναμένεται να «πιάσει»



Χιόνια μέχρι και τη θάλασσα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, με τη χιονόπτωση να ξεκινάει  σύμφωνα με τους ίδιους, από τα ξημερώματα.


Σε επιφυλακή παραμένουν  οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βόλου Χαρ. Τσαμπάζης, από σήμερα το βράδυ αναμένεται βροχή κατά περιόδους έντονη, ενώ σταδιακά και από τα ορεινά, θα αρχίζει να χιονίζει, με συνέπεια αύριο πλέον το χιόνι να φθάσει μέχρι τη θάλασσα, αγγίζοντας μάλιστα σύμφωνα με τις προβλέψεις, τα 5- 10 εκατοστά…

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, για την Τετάρτη στη Μαγνησία αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονόνερο και χιόνι στις πεδινές περιοχές και χιόνια στις ορεινές. Οι άνεμοι θα είναι ορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06…04 οC.

Οι ενδείξεις για τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι την Πέμπτη αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί και η θερμοκρασία αμετάβλητη (02-04 0C). Την Παρασκευή, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί και η θερμοκρασία αμετάβλητη (02-04 0C).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου