English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Δεν πληρώνουμε το χαράτσι της ΔΕΗ δεν υποκύπτουμε στον εκβιασμό τους!!!!

 

            ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΔΕΝ πληρώνουμε το χαράτσι με το λογαριασμό της ΔΕΗ γιατί δεν το χρωστάμε, γιατί θα επιβάλλεται και τα επόμενα χρόνια αν δεν το σταματήσουμε ΤΩΡΑ!
ΔΕΝ το πληρώνουμε γιατί αντίκειται στο κοινοτικό δίκαιο και στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ΑΔΙΚΟ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ! 
Η Κυβέρνηση , κάτω από την κατακραυγή του λαού ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε ειδικές μειώσεις ή απαλλαγές για ορισμένες κατηγορίες πολιτών που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. 
Δεν την έπιασε ο πόνος για την φτώχια, αλλά ο φόβος από την μαζικοποίηση των αντιδράσεων και την άρνηση πληρωμής από μεγάλο μέρος του λαού.
Προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα με υποκρισία, όπως άλλωστε κάνουν εδώ και πολλά χρόνια.
 Τι μπορούμε να κάνουμε
Πληρώνουμε μέσω ΑΤΜ μόνο το ποσό που αναλογεί στη ΔΕΗ. Κρατάμε το απόκομμα της συναλλαγής μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ που θα μας χρειαστεί στο εξώδικο.
Φροντίζουμε ώστε η πρόσβαση στο ρολόι-μετρητή του ρεύματος της ΔΕΗ να είναι δυνατή μόνο με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη. δεν αφήνουμε κανένα συνεργείο να μπει σε ιδιωτικό χώρο για να κόψει το ρεύμα, παρά μόνο με εντολή ή παρουσία εισαγγελέα. Αν ο μετρητής βρίσκεται σε προαύλιο χώρο κλειδώνουμε την εξώπορτα. Στις περιπτώσεις που ο μετρητής βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο (π.χ. στο πεζοδρόμιο) φροντίζουμε να τον κλείσουμε καλά με ένα ξύλινο κουτί ή μεταλλικό ερμάριο (κουτί-ντουλάπι) βάζοντας λουκέτο ασφαλείας.
Συζητάμε το θέμα στη συνέλευση της πολυκατοικίας ώστε να είναι όλοι ενήμεροι και κανείς να μην διευκολύνει την είσοδο συνεργείου για τη διακοπή του ρεύματος.
Η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα μας δίνουν δύναμη κάνοντάς μας άτρωτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου