English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και απόλυτης καταστροφής!!!!

Προς κυβέρνηση εθνικής ενότητας, καταστροφής θα έλεγε κάποιος πολύ σωστά καθώς με αυτό το τρόπο το σχέδιο των Δανειστών θα περάσει και θα εφαρμοστεί χωρίς να ανοίξει μύτη.
Τέτοιο σενάριο πλοκής ούτε ο Φώσκολος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.
Με εντολές από συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων ο Κος Παπανδρέου έριξε την βόμβα του δημοψηφίσματος γνωρίζοντας από πριν το αποτέλεσμα μιας τέτοιας κίνησης  καθώς ουδείς από τους τριακόσιους βουλευτές δεν επιθυμούσε να βάλει σε κίνδυνο αποτέλεσμα το οποίο θα  δέσμευε την όποια νέα κυβέρνηση και την θέση της αντιπολίτευσης από κει και πέρα.
Τα δυο μεγάλα κόμματα είναι γνωστό ότι υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα, τα κόμματα όμως της αριστεράς αν το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος ήταν αρνητικό ΟΧΙ δηλαδή δεν θα είχαν με ποιόν να τα βάλουν μετά όπερ σημαίνει πως δεν θα έχουν αντιπολιτευτικό ρόλο και λόγο.
Έτσι λοιπόν ερχόμαστε σε κυβέρνηση συνεργασίας που δίνει ρόλο σε πολλούς γλυκαίνει κοιλίτσες και μυαλά  και περνούν όλα τα μέτρα που ήδη έχουν αποφασίσει ΔΝΤ & Ευρωπαϊκή Ένωση όχι μόνο για το λαό αλλά και ξεπουλήματος του Εθνικού πλούτου (Γή και Ύδωρ).
Και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα!!!!!!!
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως υπάρχει ολοφάνερα σοβαρότατο πρόβλημα ήθους που αφορά και τους τριακόσιους του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς όλοι προτάσσουν το προσωπικό συμφέρον μπροστά από το Εθνικό. Κι αν κάποιος από όλους αυτούς άλλα πιστεύει ή είναι απέναντι σε όλα αυτά δυστυχώς τον έχουν ευνουχίσει.
Μην τσιμπάτε λοιπόν!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου