English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΒΟΛΟΣ: Θρασύτατες ένοπλες ληστείες με τραυματισμό

Στη μία περίπτωση  στις 3 τα ξημερώματα ένας δράστης εισήλθε σε σπίτι 50χρονού στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ήλθαν στα χέρια και τελικά ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αφού η σύζυγος του 50χρονου και τα παιδιά έβαλαν τις φωνές. 
Στην άλλη περίπτωση στις τέσσερις τα ξημερώματα, δύο άνδρες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι 42χρονού στην περιοχή της Νεάπολης, την ώρα που κοιμόταν εκείνος η σύζυγός του και η 16χρονη κόρη του. Έγιναν αντιληπτοί κι επιχείρησαν να διαφύγουν. Ο ένας όμως επιτέθηκε με μαχαίρι στον παθόντα, και τον τραυμάτισε στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα. Τελικά διέφυγαν μαζί με τον τρίτο δράστη που κρατούσε έξω τσίλιες. Ο 42χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Τέλος σήμερα στη μία τα ξημερώματα η αστυνομία συνέλαβε δύο Αλβανούς ηλικίας 31ενός και 29 ετών σε σπίτι στη Μεταμορφώσεως, που είχαν διαπράξει κλοπές το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή. Ήδη απολογούνται στον ανακριτή.
Κατάπιε ξυραφάκια
Δύο ξυραφάκια κατάπια 22χρονος τρόφιμος των φυλακών Κασσαβέτειας χθες τα μεσάνυχτα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Πηγή : ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου