English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΟΧΙ σε όλους τους Μνημονιακούς Πολιτικούς Σχηματισμούς ΟΧΙ σε Άκυρα και Λευκά!!

Σας παραθέτουμε τις απόψεις για τις επερχόμενες Εκλογές του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Πολιτών (ΣΠΙΘΑ).

To Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη πήρε την σοφή απόφαση να μην λάβει μέρος σε αυτές τις εκλογές παρωδία του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού μας συστήματος.

Πήρε την ορθή απόφαση να μείνει πάση θυσία πλάι στον Ελληνικό λαό έξω απ' την Bουλή απ' τις 7 Μαΐου και μετά, στις δύσκολες καινούργιες μέρες που έρχονται, όταν η σημαδεμένη τράπουλα θα έχει εντέχνως ανακατευτεί, όταν θα έχουν καταγραφεί οι νέοι πολιτικοί συσχετισμοί και όταν ο καθένας θα έχει υποκριτικά πλέον αναλάβει τον καινούργιο του ρόλο.

Παρόλα αυτά ο Ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του στις 6 Μαΐου.

Τον καλούμε ευθέως να τιμωρήσει, να καταψηφίσει και να στείλει στο χρονοντούλαπο της μαύρης Ελληνικής πολιτικής ιστορίας τα προδοτικά κόμματα που έφεραν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ευρώπη, τα προδοτικά κόμματα που έφεραν ή στήριξαν το μνημόνιο στην Ελλάδα και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων γενιών, που ξεπούλησαν τον εθνικό πλούτο της χώρας, που εξαφάνισαν και λεηλάτησαν και το παραμικρό ίχνος κοινωνικού κράτους και κοινωνικής πολιτικής που είχε απομείνει στην χώρα, που συμπίεσαν τις ζωές της μεσαίας, μικρομεσαίας και μικρής τάξης οδηγώντας την στην εξαθλίωση...


Μα κυρίως, καλούμε ευθέως τον Ελληνικό λαό να τιμωρήσει και να καταψηφίσει τα προδοτικά κόμματα που παρέδωσαν με μια υπογραφή  και ελαφρά την καρδία την εθνική κυριαρχία της χώρας μας στους ξένους.

Μια κυβέρνηση έχει δικαίωμα να κάνει το τραγικό λάθος να οδηγήσει την χώρα της στην οικονομική χρεοκοπία.

Αντίθετα όμως, ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας του στους ξένους.

Για αυτούς τους συγκεκριμένους λόγους το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ καλεί ευθέως τον Ελληνικό λαό να υπερψηφίσει κατά συνείδηση τα συνεπέστερα αντιμνημονιακά κόμματα και να αποφύγει πάση θυσία το λευκό και το άκυρο.
Να κλείσει οριστικά με την ψήφο του τον φαύλο κύκλο της φαύλης μεταπολίτευσης.

Μετά τις εκλογές, όταν πλέον θα έχουν δημιουργηθεί οι καινούργιοι πολιτικοί συσχετισμοί μέσα και έξω απ' την Bουλή, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη θα ακτινοβολήσει με πολλαπλάσια δύναμη μέσα στον Ελληνικό λαό και στην Ελληνική κοινωνία, πρωτοστατώντας με ανιδιοτέλεια - αντίθετα με τους εκλεγμένους εξουσιαστές και τους εκλεγμένους αντιπολιτευτές - στην κοινωνική αλληλεγγύη, στην ενημέρωση και διαφώτιση του λαού και στην τελική σύγκρουση με το σύστημα αυτό που μας οδήγησε σε αυτά τα τραγικά αδιέξοδα.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ θα συγκρουστεί μετωπικά με την ρίζα του κακού και με την ρίζα του προβλήματος, γιατί είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα που κατάλαβε και ανέλυσε σωστά τις αιτίες που μας οδήγησαν έως εδώ.

Μετά τις εκλογές θα φανεί ποιος αγωνίζεται ειλικρινώς και γιατί και ποιος στοχεύει που και γιατί.

Για το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα ο πραγματικός λαϊκός και εθνικός αγώνας ξεκινάει στις 7 Μαΐου, δίπλα στον λαό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου