English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ίδιες εικόνες βανδαλισμού και στον Βόλο!

Μεγάλες καταστροφές και στον Βόλο. Η πορεία κατά των νέων επώδυνων μέτρων σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια και βανδαλισμούς. Έκαψαν ολοσχερώς τραπεζικό κατάστημα (Vid)

Κατέρρευσε τράπεζα στο Βόλο από Miss-Jessy-Lays
Το αντάρτικο στους δρόμους της πόλης διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τα ΜΑΤ να μην κατορθώνουν να διατηρήσουν τον έλεγχο...

Το Δημαρχείο βρέθηκε στα χέρια των διαδηλωτών, όπως και η Εφορία, μέρος του αρχείου της οποίας καταστράφηκε, ενώ στις φλόγες παραδόθηκε ένα κατάστημα της Eurobank.
Τα επεισόδια, όπως σημειώνει το thessalianews.gr, ξεκίνησαν όταν άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν αδικαιολόγητα με χημικά κατά την κορύφωση της τεράστιας σε όγκο πορείας φιλάθλων των δύο ομάδων της πόλης, Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, συνδικάτων, λαϊκών συνελεύσεων, κινημάτων και απλών πολιτών και όταν το κύριο σώμα της βρέθηκε έξω τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.
Μέρος της πορείας ανασυγκροτήθηκε με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οδομαχίες, οι οποίες κατέληξαν στην κατάληψη του Δημαρχείου του Βόλου.
Έκτοτε επεισόδια εκτυλίσσονταν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνεχίστηκαν μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες.
Νωρίτερα, άλλοι διαδηλωτές δεν δίστασαν να βάλουν φωτιά και να σπάσουν υποκαταστήματα τραπεζών, ένα εκ των οποίων κάηκε ολοσχερώς. Η κατάσταση εκτονώθηκε με την αποχώρηση των καταληψιών από το φλεγόμενο Δημαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου