English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Παναγούλης: "Έχουμε Κοινοβουλευτική χούντα" Τόλόγο έχει ο λαός



Την επικίνδυνη για την χώρα συνθηματολογία που εκτοξεύουν με απερίσκεπτη ευκολία βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων ακολουθεί και ο κ. Στάθης Παναγούλης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την συμπλήρωση 39 ετών από την πτώση της χούντας των συνταγματαρχών υποστηρίζει ότι «αυτή την στιγμή στην χώρα έχουμε Κοινοβουλευτική χούντα», μιλά για «υποτελείς πολιτικούς που υπηρετούν ξένα συμφέροντα» και ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση πως «από εδώ και πέρα το Λόγο έχει ο Λαός».
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Παναγούλη έχει ως εξής:... «39 (τριάντα εννέα ) χρόνια, πέρασαν από το γκρέμισμα της χούντας του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...
Ο Λαός μας, είχε ελπίσει ότι μέσα από τα συντρίμμια της Δικτατορίας, θα γεννιόταν μια καινούργια Ελλάδα, η οποία θα βασιζόταν πάνω στις Αρχές της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Δυστυχώς όμως οι αγώνες και οι θυσίες του Λαού μας κατά την περίοδο 1967-1974, προδόθηκαν από υποτελείς πολιτικούς, οι οποίοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα και έχουν μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ, έχοντας οδηγήσει τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση και την απόγνωση. Εργατικά και Δημοκρατικά Δικαιώματα έχουν καταργηθεί. Αυτή την στιγμή στην χώρα έχουμε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. Απ΄εδώ και πέρα το Λόγο έχει ο Λαός».
Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν ο βουλευτής είχε προκαλέσει λέγοντας: «να παρακαλάτε όσοι υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου