English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Συλλογή από 2000 αυτοκινητάκια έχει ένας παππούς


Συλλογή από 2.000 αυτοκινητάκια, όχι για τα εγγόνια του, αλλά για τον ίδιο, έχει ο Κροάτης συνταξιούχος, Ζέλικο Πλάσβιτς, από το Ζάγκρεμπ. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στην κροατική εφημερίδα «24 Sata», δήλωσε ότι συλλέγει αυτοκινητάκια, διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων, για περισσότερα από 40 χρόνια....
Βέβαια, η συλλογή του είναι πολύτιμη, αφού πέρα από το χρόνο που διέθεσε και τον κόπο του για να καταφέρει να τα συλλέξει, ορισμένα κομμάτια κοστίζουν έως και 300 δολάρια έκαστο, με αποτέλεσμα τα «ακριβοθώρητα» αυτοκινητάκια να μην διατίθενται για την εκπλήρωση της επιθυμίας των εγγονιών του 65χρονου συνταξιούχου, αυτήν του παιχνιδιού. Όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος, αν και κατανοεί την έντονη επιθυμία των εγγονιών του για παιχνίδια, τα αυτοκινητάκια που κοσμούν τη συλλογή του δεν προσφέρονται για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Χαριτολογώντας, δε, είπε ότι μάλλον τα εγγόνια του «ζηλεύουν» τη συλλογή με τα αυτοκινητάκια και «γι' αυτό και γκρινιάζουν».
Πάντως, όπως κάθε παππούς που δε θέλει να χαλάει το «χατίρι» των εγγονιών του, τους αγόρασε άλλα για να παίζουν, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πειράξουν ούτε ένα από τα δικά του 2.000 αυτοκινητάκια, που έχει στην προσωπική του συλλογή.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου