English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η συντρόφισσα Μαρία Δαμανάκη!!

Ξέρετε ποιά ειναι η αμοιβή της Μαρίας Δαμανάκη;
damanaki300.jpg
Ο νόμος της σιωπής κυριαρχεί πάντα στις Βρυξέλλες σχετικά με τις αμοιβές στελεχών και υπαλλήλων της Ευρωπαικής Επιτροπής . Για τους ευρωβουλευτές υπαρχει σχετική διαφάνεια αλλά για την Κομισιόν επικρατεί το απόρρητο.
 Ξέρετε ποιά είναι η αμοιβή της συντρόφισσας Μαρίας Δαμανάκη, επιτρόπου της Ελλάδος και υπεύθυνη για την αλιεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
 230.000 ευρώ είναι η ετήσια αμοιβή της Επιτρόπου και 50.000 ευρώ για έξοδα κίνησης. Επιπλέον η συντρόφισσα Μαρία παίρνει και βουλευτική σύνταξη περίπου 6.000 ευρώ.. επιπλέον εισπράττει και 5.166 ευρώ κάθε τρεις μήνες απο τον ΟΤΕ. 
Η συντρόφισσα , εκτός των αμοιβών της για την προσφορά στην εσωτερική και ευρωπαϊκή δημοκρατία, είναι κάτοχος μεγάλης κληρονομιάς και ακίνητης περιουσίας στην Κρήτη : 8 βίλες και 15 οικόπεδα. 
Η συντρόφισσα Μαρία όμως υπηρετεί μια κυβέρνηση που θεωρεί ότι τα 700 ευρώ τον μήνα είναι πολλά για αμοιβή της γενιάς της Πλατείας και συμφωνεί και η ίδια με αυτό.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον Μαρία, ότι υποστηρίζεις, τουλάχιστον , τα  ψάρια της Ευρώπης , γιατί "τότε" στη "μεγάλη σφαγή",   εσύ έκανες το .. ψάρι και κολυμπούσες σε άλλα νερά.. 
Πηγή: kefalonia Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου